RdvnMlkn BMA bizde 36 haftaligiz 35 de bebek ters donmus doktor boyle giderse sezaryan ama duzelirse normal dedi bakalim 37 de yne gtcem
Ferihan RdvnMlkn 24 gün kaldı bizimde uygulamaya göre 🤭 Yarın kontrolüm var belli olur artık normal mi sezaryen mi 🥰
Bulut74 RdvnMlkn 27 kaldı benim de, geçen Cuma nst girdim bişey çıkmadı. Her Cuma gidecem kontrole artık, nstye gircem. Alttan muayene etmeyecekmiş beni, bekliyorum eli kulagında. Hafif hafif agrılar başladı baklım 🤲😌🤗
Bulut74 RdvnMlkn ikinci olduğu için bakmıyormuş🤷♀️ İlki normal oldu, bu da öyle olacak diye herhalde bişey demedi 😌
RdvnMlkn Bulut74 diyelim acilman var ama sancin yok o nasil olcak altan bakmadan nasil anlar ki 🤔🤔🤔🤔🤔
Bulut74 RdvnMlkn büyük ihtimalle ebeler bakacak. Cuma bende soracam merak ettim bende . İlk kızımda da alttan muayene olmamıştım. Nişan gelince acile gittim, bi bakmaya başladılar alttan, doğurduğum güne kadar milyon kere baktılar 🙈🙄
Bulut74 RdvnMlkn benim doktor 38 de bakıyormuş. Geçen 38 haftalık biri vardı o gün yaptı çatı muayenesini. Genelde 37 de başlıyorlar.