Bebisimbebisim Kızlar 12. Haftada dr bebegime büyük bir ihtimal erkek dedi, ama dr başka hastaneye gitti bende başka dr buldum mecbur ve 15. Haftada bu dr ise %90 kiz dedi biz şok aceba geri erkek mi der kiz mi der iki dr ozel dr idi var mi degisen sasirdik kaldik
seyda006 Bebisimbebisim. 12. Haftada erkek dediler 15 16. Haftada kız oldu 😌😌 29 haftalık olduk ve kızım olacak canım ewt oluyo öyle
gdaslik Bebisimbebisim bizim de başımıza geldi 12 de erkeğe benziyor dendi ama sonra hep kız dendi 15 ten sonra pek değişmiyor
Merius Hayırlısı olsun canım Bizim de böyle olursa eşim acayip eğlenir çok dalga geçer benimle 🤣🤣 bizede ihtimal Erkek dedi dr eşim de ısrarla daha belli olmaz o iş diyor 🤣🤣 benim icimdeki hürrem uyandı çoktan 🤣🤣🤣
Bebisimbebisim Merius Merius 😂 benim bir tane kizim var erkek dendiğinde cok sevinmistik kiz denilince bi sok yasadik ama degisir mi bilemiyoruz emin olmadan nie derler ki bu dr lar yahuu 🤷🏻😊
Sudeeeeee Banada 12. Haftada erkek demişlerdi 16. Haftada da kız ve kızım olucak inşallah 🥰 Erken haftalarda söylenenleri yanılma payı oluyor maalesef