Minikbebis Kızlar bez alıcamda bu fiyat normal mi yanıltıcı mı bi bakar mısınız ? https://ty.gl/kdprsf8j
Sengulkrgz Minikbebis bez islak mendil vs heosi icinde alt acma pedi de var bana fiyadi da iyi geldi gibi yaa
AzraCaglar Minikbebis yok canım şaşırtıcı değil 9mayısa kadar indirim günleri var. Bizde baya bişi aldık oradan
Koskersultan Güvenme canım biz kaç kere trendyol dan alışveriş yaptık gelen şeyler çakma iyi değil ucuzlukçularda bile öyle kötüsü yoktur sen düşün o yüzden birebir gözünle gördüğün şeyi al derim
blackeagle Koskersultan trendyol hakkında ilk defa boyle bir yorum gördüm ben herşeyi ordan alırım sizinki talihsizlik olmuş herhalde canım bir de ben ünlü bir bebek giyim firmasında çalışıyordum biz onlara ürün veriyorduk yani orjinal ürün satıyor trendyol genel olarak
Sengulkrgz Hepsiburada ya da bak orada da guzel indirimler var bebek bakim urjnlerinde bende tredyoldan alacaktim ama bunu gormedim ben ayri ayri aliyorum.Epey uygun seyler vardi.Islak mendiller mesela epey uygun bebek bezleri orayla bir karsilastir derkm
Sengulkrgz Busrakrkmz28 gozuyle gorecek bir sey yok ki marka belli neyden kacar adet var oda yazili yani urun aciklamasinda
ozgeoznur Minikbebis Çok alan vardı bununla ilgili bir sürü post açılmıştı herkes memnundu, trendyoldan sürekli alışveriş yapıyorum hiç pişman olmadım, her indirimde alışveriş yapmıyorum tabii ki bazen Hepsi buradada daha uygun oluyor alacağımı ordan alıyorum
Busrakrkmz28 Sengulkrgz ama işte her görünen gelmiyo ki geçen gün birisi yakınıyodu burda ürün gördüğünden farklı gelmiş ve pahalı bişeydi.
Denizanne Minikbebis yanıltıcı bence aşağı yukarı her sitede aynı. 1-2 ay önce bizde başka bi siteden bu fiyata aldık. Her yerde en fazla 2-3 tl fark ediyor o kadar. 🧐
Sengulkrgz Busrakrkmz28 canim genelde dikkatbetmiyorlar mesela sampuan aliyorlar ama ml ine bakmiyorlar bakiyorlar ucuz aliyorlar.sonra eve bir geliyor kucucuk bir sise
Tubakrts Canım eğer en uygununu bulmak istiyorsan akakce.com dan bak piyasadaki en uygun fiyatı bulursun