Nisa2019 37 haftaligim idrare çıkarken kasiklarimda ve sag tarafımda agri oluyor ve ayni zamanda karnım sertleşiyor nedeni nedir
yagmurtpl Nisa2019 benim de karnım sertleşiyor bu aralar, otururken kalktığımda hızlı kalkarsam ağrım kasılma oluyor, 37+4 olduk biz de. Bunlar normal sanırım yarın doktoruma sorcam
Sis Nisa2019 33. Haftadayım idrara çıkarken kasıklarda hafif ağrı bende de oluyor ve karnım sertleşiyor sebebini bende bilmiyorum tutuyosun diye oluyodur diyen oldu ama idrarımıda tutmuyorum yani🙄
Yusbur Nisa2019 kasılmalar ve karın sertliği doğumun yaklaştığının göstergesiymiş ben 35+1 ve şimdiden başladı inşallah erken doğmaz kızım 🙏
Nasirliiii yagmurtpl Bende de idrara cikarken gobeyimin sag taragina agri sızınyı gibi agri oluyo ama tutmuyorum bende.Kasik nereye diyorlar onu bilemedim.Doktoruna sorunca lutfen bura da yazarmisin? Bende 29 haftalik hamileyim.
yagmurtpl Nasirliiii canım unutmazsam yazarım, bebeğin başı doğum pozisyonu almış olabilir, benim de o haftalarda pozisyon almıştı ve Bi süre kalkarken cok kasılmıştım, sonradan rahatladı ama