Refika Buseecik yaa tabi 16. Haftaya kadar değişebilir belki 🤷🏻♀️ Resminde pek bir sey belli olmuyo ama nasıl yükleniyo pek bilmiyorum canım
Minikkkuzummm Meryemaaa fetal dna testi ile. Nifty testi de deniyor galiba. Ben yurtdışındayım burda direkt olarak bunu yapıyorlar
Alessia Minikkkuzummm aynen canım bende ıtalyadayım ıkılı uclu testler tarıhte kaldı dedı benım doktorum burdada prenatal safely dıye gecıyor
Alessia Doga1 doktorum ıkılı uclu testlerı onermıyor ondan bu %99,9 dogruluk payı var dıye yaptırdım tum hastalıklara bakılıyor onemlı bır test sorun cıksaydı sonladırıcaktım cok sukur bebıs saglıklı🙏🏻
Minikkkuzummm Bahargulu ben yurtdışındayım burda ikili üçlü test yerine fetal dna testi yapıyorlar. Ama adından tam emin değilim. Doktorum da o teste göre net söylerim demişti cinsiyeti. Hep böyle oluyormuş burda
Minikkkuzummm Bahargulu ben yurtdışındayım burda ikili üçlü test yerine fetal dna testi yapıyorlar. Ama adından tam emin değilim. Doktorum da o teste göre net söylerim demişti cinsiyeti. Hep böyle oluyormuş burda