Refika Merhaba Kasım Anneleri.. bende bir kasım annesi olarak bugün tam 14+0 dayız.. doktor randevum vardı şimdi çıktım. Doktorumuz %80 erkek dedi ama kordonla pipi karman çorman gözüktü inşallah Haftaya tekrar bakıcak.. sizler net şekilde öğrenebildiniz mi ?? ❤️
Minikkkuzummm Refika biz de 13+5 iz.. Bize de erkek dedi doktorumuz. Ben kanda da baktırdım. Umuyorum değişmez😊
Refika Didocan Allahım sağlıkla kucagımıza Almayı nasip etsin canım hayırlı ugurlu olsun inşAllah😍❤️🤲🏻
Buseecik Didocan resmı yokmu bnm de 13 hfta ıkı gun ıken erkek oldugunu soyledı pipi gbı bısı vrdı ama ınsan emın olamıo 🤗
Kbr22 Merhaba 😊 14+4 benimde cuma günü çağırdı cinsiyet icin insallah belli olur çikolata yiyip de gidecegim😅
Refika Kbr22 evett bende öyle yiyip girdim ama kıpırdamadı pek fazla 😀 bakalım haftaya da aynısını derse emin olucam
DnzNhr Canım bende bugün gittim 12 haftalık kız gibi dedi ama kesin diyemem dedi 🤷🏻♀️😬 valla detaylıya girene kadar inanmıcam sanırım en garanti gözümün gördüğü 😄
alitalia Ben henüz öğrenemedim 11 haftadan sonra kıza benziyor ama net bir şey söyleyemem demişti 14.haftada da erkek gibi görünüyor dedi ama pozisyonu iyi değildi .16.haftamı tamamlayıp gidicem inşallah görürüz
alitalia Refika aynen zaten çok aceleci davranıyoruz açıkçası 16.hafta ideal ama gelde bunu kendine anlat 🙈
nilaylaylaylay Canım bize 10 gün önce erkek bebek dedi. Dün tekrar gittiğimizde kem küm etti belli değil falan dedi. 16. Haftanda gel söyleyelim dedi. Kordon pipi karışıklığı çok yaşıyorlar maalesef
Demirleblebi 10. Haftada erkek dedi ama %51 gibi bir oran verdi. Benim eşim içten içe kız istiyordu bende aksine hep rüyamda erkek bebek görüyordum. O yüzden erkek diyince ben rüyalarımında etkisiyle erkek olduğu fikrine alıştım ama bekliyoruz hala 16. haftada kesinleşecek.