Mom72626 Ssh9496 ben ilk hamileliğimi öğrendiğim zaman yaptırmaya başladım her ay yaptırıyorum canım 6. Haftadan beri. Şuan 23. Haftamdayım. Gerilme çok kendini kasma bitiyor zaten hemen
Yade Ssh9496 ben ilk aylarda eldivenle alıyordum. Şimdi tam eğiliemediğim için ağda bantlarıyla alıyorum az önce yaptım hatta 🙈yarın çatı muayenem var malum insan rahat etmiyor 🙄
Seda54 Ssh9496 son 18 günümüz kaldı baştan beri ağda yaptırıyorum şükür hiçbir sıkıntı da yaşamadım 😊😇
ozge_yasin_budak Ben doktoruma sormuştum yaptırabilirsiniz demişti yaptırdım canım doktoruna sor istersen
AselAlaraa Kızlar bişi sorucam postu işgal etmk şstemem ama braun silkepin 9 almak şstyrm en azndn özel bölge hariç uygulamak için özel bölge için agdaya gidicm gene sizce basıl kullanan varmı epilatör bi yardımcı olursanz sevnrm🤗
Ssh9496 AselAlaraa ben zaten kendim yapıyorum epilatörle acıyor fakat mecburen yapıyorum sprey kullanıyordum acı olmasın diye lidokain sprey fakat hamile olduktan sonra kullanamıyorum onun için acı oluyor