Hafsamm Kızlar sanırım bu gün yumurtlamam oldu. Ben adetimin 4. Günü soğan kürüne başladım. Ve henüz 15 gün olmadı yumurtlamayı gördüm aceba soğan suyunu bırakmalı mıyım yoksa 15 günü tamamlamalı mıyım?? 25 Nisan da başladım soğan suyuna günde 1 kez olarak içtim. Tabi bu süreçte 2 gün içemedim 🥺 13. Bardak içmiş olmam lazımsın 11 bardak içtim her neyse 😂 yumurtlayıp gördüm bırakı mı yoksa 15 bardağı tamamlayım mı???🤔🤔
blackeagle Hafsamm yok canim bırakma onu muhakkak 15 gün iç sonra bırak ben onla hamile kaldım günde 2 bardak olarak içtim
Seda4686 Hafsamm hayır canım,ben bebeğimi aldırdım kalbi durmuştu beklemedeyim anlayacağın,2ay sonra yumurtlama olayına gireceğim ,inşallah bu ay güzel bir haber alırsınız 🙌🏻🙌🏻
Zeynocan23 Hafsamm ben bilmeden sırf adetim düzene girsin diye 10 gün içmiştim ve hasta olmayı beklerken gebe kalmışım canım şu an 31 haftalığız 😇 inşallah beklediğin gibi olur bence 10 gün kafi bu kez tutmasa bile önümüzdeki aya işini garantiye almış olursun
Hafsamm blackeagle yumurtlamayı gördüm die bırakmıyorum o zmn devam edeyim hemi 🤗kimi bırakmış ya napıyım kararsız kaldım
blackeagle Hafsamm valla inan ki birşey diyemem canım ibrahim saraçoğlu günde 2 bardak dediği için ben öyle kullandım her seferinde de taze yaptım baya soğan gidiyordu ama şifa niyetine içtim sen yinede devam et 15 gune tamamla bence
blackeagle Hafsamm bırakma bence canım ben yumurtlama falan hiç takip etmedim içtim oluruna biraktim kafamdan attim 1 yıl üzerine hamile kaldım soğan suyu ile :)
Hafsamm blackeagle Soğan da değilim de günde 2 kez yapamadım 🥺 bende akşamları yatmadan içiyorum yatıyorum 🤷🏻♀️ İnşallah şifa olr 🥳
Hafsamm Zeynocan23 yine de 15 i tamamlıyım bende ☺️ Gebe değilsem de adetim vaktin de gelsin 🥺 hem gebe kalınca hemen düşük yapmaz ki gebeliği öğrenince içersek sakıncalı olmaz mı🤔