Svde minnak9 yok canım hiç trlaşlanma. Daha erken. Benim nokta şeklinde gözükmüştü ama doktor bile hemen oluşmasına şaşırmış gibiydi. Sonraki haftalarda bebek görmk için çağırdıkları çok oluyor. Hayırlısı olsun
bayankahveci Bana da öyle demişti doktor, aynı senin gibi şaşırmıştım. Ama normal birşeymiş. Doktorlar bu tabiri kullanmayı seviyor galiba
Burcumm minnak9 normal canim merak etmek benimde gorunmemisti 6+6da gorundu bebegimin kalp atisi duyuldu oda devlette gorunmedi ozelde gorundu sikma canini bol bol dua et 9. Haftada bile duyanlar var canim iyi seyler dusun
minnak9 Burcumm devlette kesemi gorememisti oyuzden orda yapilani onemsemiorm insallah duyarm herkes duyar insallah. Snnde gozunaydin
Bvbkcans minnak9 internette okumuştum yolk kesesi varsa gebelik sağlıklıdır diye bende 5+1 de sadece kese ve yolk gördüm 6+1 de bebeği yarında 8+1 kalp atışı için gideceğim
minnak9 Bvbkcans evet cnm intte bende cok baktim yolk kesesi gebeligin iyi gittiğine isaretmis insallah oyledir. Bende yarn kalp atisi icin gidecegim insallah güzel haberler veririz birbirimize ❤❤
Gulsen55 Canim takma kafana cok normal 5 haftalik iken zaten sadece kese gorunur.. bebek sonradan olur❤
minnak9 Gulsen55 insallah zaten takmayacam daha fazla yarin drye gitcem insallah guzel sonuc alirim da artık hic takmam ❤❤
Elisam minnak9 normal canim endiselenme kesem 11 mm iken bebek gozukmemisti. Kese 20 mm olmadan evvel gozukmez hatta 20 mm den buyuk oluncada vjinal usg ile gozukuuo rahat ol. Doktor normal dedigi zaman zaten normaldir 🙂
minnak9 Elisam anladm cnm tak ederm bilgi icin yani dr kotu bsey demedn endiselenmem herlde artk ztn buyun mesele baska dr nin bebek olusmaz demesi yksa rhat rhat duruodm 🙂 hersyn hayrlisi insallah
tubaaygul minnak9 bende beş haftalıkken gittim bebeği göremedi ama kese var dedi geç döllenmeyle alakalıymış bi haftaya belli oldu 🙂