Cglaeymen Hamilelikte kaç kilo aldınız ben 86 ile hamile kaldım 91 e cıktım 29 haftalık hamileyim 5 kilo normalmi sizce ??????
Sengulkrgz Cglaeymen 70 ile hamile kaldim 27 haftaligim 70 kiloyum yine...Ben dugun oncesi strese girip kilo almistim 10 kilo 🤗🤗🤗ona sayin
Ndpnd Jass 81 le bende hamile kaldım ama hiç zayıflamadım ilk aylar şuan 29+4 üm ama 94 oldum 😫😫😫 Nasıl verecem bilmiyorum
Glycn 67 kilo ile hamile kaldim 14. haftadayım 70 kilo oldum ve doktorum çok kızıyor bana çok kilo almişsin diye 😐 hiç kusmam olmadı çok rahat bir hamilelik geçiriyorum aslinda çok aldığımı da düşünmüyorum ama aşırı strese soktu doktorum beni çok kilo almişsin böyle giderse işin zor diye 😣
Dilanakbaba Mlkbrl 53 ile hamile kaldım bende 70 oldum😭 35 haftalık hamileyim.hep zayıftım nasıl oldu anlamadım
nehirimmm Cglaeymen bence iyi görünüyor. Ben 85 yada 86yla hamile kaldım. 24. Haftaya kadar 99 oldum. Şimdi 32. Haftadayım hala aynıyım. Şekerim çıkınca diyete başlamıştım bu sayede 2 Aydemir kilo almıyorum
Dogasmom 45le hamile kaldım 34 haftalık hamileyim 53 kiloyum şu an ama son ay ya alırım harhalde üstüne 🙈