emircagandestan Kızlar merhaba 34+5 im..gebelik şekerimvardı insülin kullanıyorum.bugunn kontrolün vardı doktor bebek çok ıri suyunda çok fazladedi .Bır gün idrarini topla gel bakalım dedi..cuma günügoturecem ınşallah ne der bilmiyorum..aslında iki haftaya bir idrartesti vermiştim..protein kaçağı yoktu..tansiyonda var alfamed kullanıyorum...sizce ne olur benim gibi yansıyanlar neler yaptınız..internetten okuduğumda su fazlalığı ani bebek ölümünesebep oluyormuş..
zuzulice emircagandestan bendede aynı sorun var bebek iri ve su fazlalıgım var fakat şekerden dolayı böyle bir risk olsa doktorumuz sezeryanla bebeği almazmıydıki bu riski alırmiydı acaba sonucta dogum için haftaları iyi🤷♀️
Elena4 emircagandestan kizlar bisey dicem benim de su fazlaligim var ve bebek 3 hafta onde baya iri dedi doktorum.sekerim gayet normal cikti boyle olan var mi peki.sekerim olmamasina ragmen zorunlu diyet yapiyorum
Betuel11 konuyla ilgili bir fikrim yok ama tek söyleyeceğim internetten birşeyy okumayın insan duramıyor biliyorum ama orda insanı öldürüp mezera sokuyorlar en eeen kötü ihtimalleri yazmışlar hep.
emircagandestan zuzulice siz kac haftaliksiniz ..ışte ben cuma günü tekrar gidecek idrarini topla gel demişti..bana yatisyapıp takip te edebiliriz dedi
Nebahathumeyra Bende konuyla ilgili bişey bilmiyorum ama internetten bişey okumayanın geçrekten magazin sitesi gibi🙈 benim Doktorum bişey söylediğim zaman internetten şakın araştırmakta girmeyin başımız ağrıyor desek beyinde tümör vara gidiyor sonuç nerdeyse diyor. O yüzden iyi düşünün iyi olsun. Bakalım idrar sonuçları ne olacak ona göre doktorunuz yönlendirir.
zuzulice emircagandestan 34 haftalık pazartesi kontrolum var Onbeş gundur de diyetteyim ben inşallah düzelmiştir
emircagandestan zuzulice sizedemi suyunuzuz fazla dedi diyetvyapinca su azaliyormu..bilmiyorumama çok korkuyorim
zuzulice emircagandestan evet suyum bir tık fazlaymiş şekerden dolayı onbeşgundur sıkı diyetteyim pazartesi görcez bakalım