Naber Kizzzlarrr sonunnda bende dogurdum uc gun once minicik mucizeme kavustum sezeryan dogum yaptimm sormak istediginiz sorular varsaa cevaplayabilirim 😊
[silindi] Naber gözün aydın kaç haftalık dogurdun bebisin kilosu kac. Onu yerim yerim operim severim mis kokulum ❤❤❤❤
Neseozkan Naber canım karnını bağladın mı bağlayacak mısın ya da binde ne kadar kilo almıştın karnın ne kadar kaldı dikişlerin acıyo mu sütün geliyo mu biraz fazla sordum ama merak ediyorum ☺️
Naber senasln korkulacak kadarrr bir agrisi yokkk tabiki agriyor sonucta kesiliyorsunuz bicak degiyor ama inann onu horunce hicbir agri kalmiyor ne olursa olsun dikelin kambur durmayin veee bolll boll yuruyun cok iyiii korkuttuklari gibi degil bende cok korkuyordum inann ki hic korkulcak birseyi yokk suan minigim uyuyor ve bende uzaniyorum oyle isimi bile yapabiliyorum
senasln Naber ben ağrıdan değilde yatmak zorunda olmaktan korkuyorum. Gebeliğim boyunca bile yatmadım hiç. Yemek yapmazsam, gezmessem çok bunalırım. Bunlara engel olur diye Korkuyorum. Şuan normal e bi engel Yok ama sezeryana dönerse en büyük korkum o
Naber Neseozkan karnm fazla siss degldi dye baglqmadim hamilelikk byuncaa 8 kilo aldimm bebegim de emiyorr ama goguss ucum mafoldu
Neseozkan Naber canım sudo krem al çok çok faydasını görürsün eczaneden alma ama e bebek de daha ucuz lansinoh da alabilirsin ama sudo krem daha iyi. Bende şuan 6 kilo aldım inşallah doğum yapınca bende de kalmaz