Bhrsu 31+4 günlük Aniden suyum geldi ve çoçuğum suan küvözde koklayamadm göremedim bile sezaryan oldum Allahım bütün herkesin evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin dua edin nplursunuz evladımı kucağıma alayım en kısa zamanda🙏🏻 Ve gaz çıkarmak icin sezaryanda ne içilir yenilir Bilgi verin NOlur ki gaz çıkarmam kaldı yemek vermiyorlarmıs çıkarmadan
Tuna58 Bhrsu canım hastanede magnezya diye bi toz vermişlerdi bana gaz icin baya da kuvvetli bişeydi ilk gün hem gaz hemde lavobaya çıkarmıştı beni çok rahat. Bi sor istersen hemşireye
Selin4335 Allah kavuştursun canım kimyon tüket ayağını sıcak tut kamyonu çay bardağında suya 1çqy kaşığı karıştır iç.rezene ısırgan tane kimyon demleyip içebilirsin süt yapar seni de rahatlatır🤗💕
incialby Canım öncelikle rabbim tez vakitte evladına kavuştursun🙏🏻 Kaç kilo bebeğin şuan? Gaz için bol bol kayısı suyu iç ve bol su yürüyüş hemen ayağa kalkmıştım ben bunları yaparak bide baş ağrısı olmasın diye neskafe içmiştim bi dene istersen yine çıkmazsa en son çare lağman yapıyorlar zaten.. dualarım senin ve bebeğinle🙏🏻
incialby Bhrsu benimde 32. Haftada alınacak canım bende çok kötü durumdayım ama bol bol dua edelim inşallah kavuşacaksın yavrularına🙏🏻
Nevo Bhrsu gözünaydın canım sağlıkla kavuş bebeğine biz 84 gün kaldık küvözde sendr kavuşursun inşallah kayısı meyve suyu içebilirsin ben hoşaf yapıp götürmüştüm hemen rahatlattı allah analı babalı büyütsün 🙏
Pamuk34 Bhrsu allahim Yardimciniz olsun su mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine cokca Hamileyiz rabbim duamizi kabul etsin insAllah saglikla kavustursun size 🙏