Turkan38 https://i.hizliresim.com/5aZ4nq.jpg Ayrintili ultrasyonda cekilen bu görüntü acaba bebegin neresi bilgisi olan varmı arkaďaşlar
Turkan38 Ebuglem 16+3deyim hala cinsiyet soylenmedi ikili riskli cikinca ayrintiliya girdim bunu vermis bize ogun agladigim icin bilgi vermedi sonradan fark ettim bende ne olduguna anlam veremedim beynimi acaba dedim😁
Turkan38 Aygl o zaman cinsiyet kızmı görünüyor acaba normal doktorlar hala goremedi kapatti yavrum 13 uncu haftada ikilim riskli olunca detayliya girdim agladigim icin doktor sadece sagligiyla ilgili bilgi verdi
Ebuglem Turkan38 bende 18+4 üm cinsiyetimiz kız aynı geldi bacak arası o yüzden dedin kız mı diye daha dün doktordaydım gene buna benzer bi görüntü gördüm tabi daha büyük daha belirgin artık bizim
dvran22 Turkan38 bana beyin gibi geldi çünkü benim bebeğime bakınca bende ekrana iyice bakıyordum her baktığı organı söylüyordu bu beyin bu bacaklari bu karın bölgesi falan diye😉😉
Turkan38 Ebuglem buda 13uncu hafta goruntusu gecen hafta arkasi donuktu cok streslendim kendini buzdu gostermedi 12 hafta ikilide kiza benzetti bu detaylidakini yeni farkettim bende