300917 Merhaba arkadaşlar. 18 haftalık hamileyim ama kızımıza isim konusunda kararsızız. Modern Türkçe kız ismi arıyoruz yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler ☺️
feyzaa34 300917 kullanıcı ismimden de anladığın üzere arya koyucaz eşim çok sever arya lina liya böyle isimleri ona modern gelirmis😅 alyanin anlami güzel biliyorum aryanın anlamı yokta. Liya da en güzel bekleyiş demek🤗
2kizannesi- 300917 Ben Lina istiyordum, eşim Ahsen istiyordu 🥰 Sonradan eşim vazgeçti, Melis dedi Melis koyucaz bizde inşallah 🤗
Mom72626 300917 biz kumsal,Nil,öykü,duru gibi düşünüyorduk ama içimize sinmiyordu. Şimdi karar verdik kızımın ismini LİNA olacak Allah’ın izniyle. 🙏🏻 Kuran da da geçiyor anlamı da güzel.
Selin4335 2kizannesi- hiç işine karışmak istemem canım melisi ben de çok istemiştim Melis, Yunan mitolojisinde 'tanrıça' demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir. diye okudum bir sitede senin kararın tabi çok güzel anlamları da var
2kizannesi- Selin4335 O anlamı da var evet ama, internetten baktığımız da "Sevgili, can, bal" demekmiş ayrıca 🤷🏻♀️
CCDGN kızımın ismi uzun düşünceler sonucu LİNA olacak. Cennetteki hurma agacı ve hasr suresının 5.ayeti