Tugbax68 TubaMustafa Rabbim bian önce kavuştursun insallah sayenizde daha rahatım canım teşekkür ediyorum
TubaMustafa Tugbax68 her şey iyiydi 4. Gün kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisi başladılar toplamda 10 gün geçti sanırım bir hafta daha kalacak yani İnşaAllah iyileşme sürecine bağlı daha erken de çıkabilir daha geç de 😞😔
Elifee Tugbax68 bu bebeğin kilosu ve ciğergelişimi ile alakalı canım benim arkadaşımın 35 haftada kilosu dln iyiymişim ciğerleri de gelişmişti almadılar kuvez e
Tugbax68 TubaMustafa Rabbim bian önce kavuştursun insallah çok geçmiş olsun canim üzülme iyileşir Allahın izniyle
brldmr Tugbax68 ya manyak moral bozuyor sadece bi bok bildiği yok. sinir oldum gercekten asistan herhalde 😡
Tugbax68 brldmr asistan değildi canım ogun çok korktum ama şuan düşündükçe sinir oluyorum sanci kesilmezse doğum olacak doğum olursada yaşama şansı düşük dedi resmen yıkıldim
Elmalikurabiye Tugbax68 yuh abartmis. 700 gr bebekler yasiyor. 2.5 kilo 35. Haftada bi bebek hoplata ziplata yasar normalde. Kokutmayin kendinizi.