esratmbs Kizlar elimde proluton depot bulunan var mi benim bu ilaca cok ihtiyacim var muhtemelen suan piyasada olmadigini biliyorsunuzdur elinde bulunan kullanmayacagini dusunen fazla kalan varsa lutfen benimle iletisime gecebilir mi lutfen yardimci olun
sebnemrah esratmbs canim evt piyasada yok bende o yuzden prolutex igne vurulmustum hergun bi dr una sor istersen Allah yardimcin olsn
esratmbs sebnemrah benim doktorumda progestan verdi ama yeterli gelmiyor canim proluton bulmamiz gerek diyor doktor ama bulamiyoruz umarim burdan birileri donus yapar tek umudum burasi kaldi
Sinembuse Piyasada yok canim onun yerine progestan veriyolar ama inşallah proluton bulursun cok etkili bi iğne.
anapanda12 Bulunabilecek eczaneleri veya hastane depolarını arayıp soruşturmak lazım. Rabbim acil şifalar versin hepimize inşaAllah
Eddakaya Bende hergün 200 mg lık progestan kullanıyrm 30 gündür maalesef iğne olmadıgı için inşallah bulabilirsiniz
esratmbs Eddakaya insallah sizde bende buluruz Rabbim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ikiz gebeyim ve tup bebekle hamile kaldim Allah kimseye evlat acisi yasatmasin
Slda mervenehir Merve hanım varsa fazladan bana da mesaj atabilir misiniz lütfen Benimde riskli bulamadım lütfen cevap yazın.
Eddakaya esratmbs Amin inşallah bnm de ikiz Di ama tek gebelik olarak devam ediyorm. Korkuyla geciyor biraz zaman da hakkımıza hayırlısı olsun
sebnemrah esratmbs ah canim bende tüp bebek amin allah kimseye yasatmasin insallah saglikla kucagina alman nasip olsun 🙇❤
esratmbs Omrnhatunu kesinlikle bu ilaci kullaniyorlar erken dogum icin doguma kadar kullanoliyor yani bulsaydim bende kullanicaktim canim Rabbim herkesin yardimcisi olsun