Mlkemrecre Mrhba KıZlar ben 20haftalık hamileyim..sağlıkocağında BaZı yapılan aşılar varmış..kaçıncı haftada başlıyor aşılar..sağlıkocağında bilgilerim var ancak arayan olmadı aşı günlerimi kaçırmak istemiyorum..bilgi verirseniz ona göre gidip konuşmayı düşünüyorum...
Duygukorkmaz Mlkemrecre bazı sağlık ocakları aramıyor 20.haftada tetanoz aşısının 1.inci dozu vuruluyor
Esmanur42 Mlkemrecre her ay kontrole gitmen gerekmiyormu zaten bende öyleydi kontrole gittiğim zaman gün veriyordu aşı için bizim bitti şükür şuan 36+6 haftalığz
1Tecrubesizannee 18 haftalığız ill hamile olduğumu öğrendiğimde gittim. 10 mayısta tetenoza geliceksin dediler. Arayan olmadi ama ben 10 mayısta tetenozun ilk dozunu vurdurucam.
Glycn Doktorunla görüş öyle sağlık ocağına git aşılar için bazen doktorlar bir kaç hafta erteliyor bu aşırı vaktini. Eşimin kuzeninde bebek hareketleri azdı hemen aşı olmasına izin vermemişti doktoru.
25agustos Mlkemrecre ben 18 haftada gittim benm de bilgim vardı aramışlar ulaşamamışlar numara yanlış yazılmış. 20haftada gel dedi bu hafta 2. Yapılacak sen de bir git istersen
Minnakanne61 Mlkemrecre genelde aramıyor lar gidip görüşüyorsun sana aşı kartı veriyorlar o tarihe göre gidiyorsun
Breub Mlkemrecre canım ilk bebeğin hareketlerini hissettiğin zaman 20 haftada tetonoz aşısı yapılıyor ebe ilr görüş derim
2cocuk2kopek Mlkemrecre canim eger hamileyim diye bilgi vermediysen saglik ocagina aramazlar seni . Sen gidip gorus suanda ilk dozunu olman gerekiyor tetenozun