kocisininprensesi melka1207 canım bana prime premium care geldi hediye arkadaşımdan. Ben almamıştım ama kullandım bebeğimde pişik yapınca sleppy aldık. Şuna sleppy sen memnunuz hem yumuşak hem pişik yapmıyor hem de çok hesaplı
Deletedmom10846 melka1207 ben başlangıç olarak sleppy aldım. Ama 2 numaraya geçince minies e geçicem. Minies in yorumlarını çok olumlu duydum. Yenidoğanı yok malesef
Nursemomm Aylngr bende yenidoğan molfix göbrk oyuntulu aldım rezalet sırtına kadar sızdırmış hastane çıkışında hediye sleepy vermişlerdi onu bi deniyim dedim çok iyiydi hiç sızdırmadı molfix öylece duruyor sleepy aldım yenidoğan
Dorukunannesi95 Sleepy den memnun herkes cok okudum forumda bayaa arastirdim en temizi doğalı sleepy gibi. Digerlerinde biraz kimyasal varmis sanirim
melka1207 Dorukunannesi95 ben de sleepy i baya duydum bi prima gibi olmaz diye düşünüyordum ama heralde ben de sleepy ile başlayacağım. Hem de fiyatı daha uygun
Halecnrlk OzgeDgnp eşinize primanın petrol türevleri içerdiğini anlatırsanız vazgeçecektir bence 😊 eğer maddi durumu çok iyi olanlar varsa bambu nature da çok iyi.
bireylulmeselesi Prima ile başlayıp fiyatından dolayı minies markasına döndük uzun süredir kullanıyorum pişik yapmadı güzel bez Migros’ta var sadece
Meriipella1 @melka1207 ben ablam ve arkadaşım kullanıyo sleepy aldım set halinde gayet memnunlar. Doğumdan sonra kullanıcam sızdırma vs yaparsa bi daha almam dedim ama çoğu kişi memnun.
Halecnrlk OzgeDgnp yok o değil bambo nature ayrı bir marka her yerde satılmıyor.tamamen doğal bi ürün ama tane fiyatı 3 TL’yi geçiyor sanırım🙄
Halecnrlk OzgeDgnp instagramda mühendisin oğlu isimli bir sayfa var.orada bi çok şeyin içerikleri araştırılıyor.Ben de ilk kez orda duymuştum bebek bezi araştırmasına başlayınca 😊