Aygl Seymasal 28 haftaligim 2 gundur cok az hareket ediyo öncesinde sanki icimde deprem oluyo gibiydi derinden ufak hareketlerini hissediyorum sadece 🤔
Rabiamercan Seymasal doktor demişti ki bana ilerledikçe hareketleri azalır korkma diye bence korkulacak bisey yok
esraglrck merhaba 1 hafta öncesine kadar benim de öyleydi 2 3 gün çok hafif hafif hissettim ama sonra yine eskisi gibi sert tekmeleri hissettim :) eğer ki hiç hissetmezseniz bir doktora gidin ama eğer hafif de olsa hissediyorsanız panik yapmayın bence gönlünüzü ferah tutun:)
Seymasal esraglrck çok endişelendim internetten bakıyorum yavaslaması bebegın ölümüne yol açabılır doktora gidin yazıyo bu akşam gıtmeyı dusunuyodum bıraz daha bekleyelım o zaman
Seymasal Mel0s sert tekmelerıne alıstım sürekli dinliyorum hareket azalınca panık oldum ınternetten arastırınca daha panık oldum
Aygl Seymasal gecen haftada iki uc boyle olmustu gittim doktoruma pozisyonuma bagli senin hissetmemen dedi ultrasyonda gosterdi kipir kipirdi masallah bu hafta gene aynisi oldu normal olabilir gecen haftadan biliyorum
Rabiamercan Seymasal Seymasal endişelenme cnm doktor bana 3 gün once öyle dedi Bnde 26. Haftasindayim 2 gündür bende çok hissetmiyorum
AselAlaraa Seymasal yok cnm bakma sn onlara Allah koruusn bazn oluyomş böyle az hareket edince biz hissedemedikleirmzde var
Akbasinci Allah kısmet ederse hiçbirşey olmaz Kızlar o kadar herşeye panik yapmayın ilk haftalarda 20 haftaya kadar hic hissetmiyorsun bebeği nerdeyse o zaman hiç rahat olmayalım Allah rızkını verdiyse hiçbirşey olmaz fazla panik evham da iyi değil
hunilimom Seymasal uyuyor canım 30 a kadar böyle hafif hafif hissedersin pozisyonundan hissedemeyebilirsin içeri dönüktür şahsen benim 30 a kadar içeri dönüktu sonra düzeldi