Hayatasuskun123 Kızlar 34 haftaligim ve kahvaltı yedikten sonra bebeğim çok tekmeliyor ve tekmeleri ilk defa bu kadar çok acıtıyor sizce neden bu kadar açıyor
GuelGltkn Hayatasuskun123 bende de yemek yedikten sonra hissediyorum bebegimi hep tam nedenini bilmiyorum ama kan sekeriyle alakali olabilir belki ama oynuyosa korkulacak bisey yoktur bence
Nursemom0857 Hayatasuskun123 canım kan şekerin yükseldiği için bebeğin enerjik oluyor. Bu da hareketlenmesine sebep oluyor. E haftan gereği artık iyice büyüdü. Içerde pek yeri yok. Tekme attığı zaman daha çok hissediyorsun. Canının yanması çok normal.
Burcuaec Hayatasuskun123 karnınız büyüdükçe duvar inceliyor bebeğiniz büyüdükçe güçleniyor. Yemek sonrası olması da kan şekeri ile ilgili. Hareket varsa sağlık var bence keyfini çıkarın ☺️
nur1u Hayatasuskun123 Karnı doyuyor annesi o yüzden☺️ Ee artık büyümüş yeri dar daha çok hissetmen normal. İleride daha fena tekmeler yumruklar yiyeceksin💕🙊
seymaemrullah43 Bebek büyüdüğü ve alanı daraldigı için atılan tekmeler daha güçlü . Bende 34 +4 haftalık hamileyim. Yemek yedikten sonra hatta özellikle tatlı yedikten sonra çok hareketli (bu da benim hoşuma gidiyor her anını hissetmek guzel ) kan sekeri yle alakali olduğunu düşünüyorum