Pnardadas Nisanurr Ay çok sevindim hadi hayırlısı inşallah iyi doğumlar şimdiden mutlaka bekliyoruz nasıl geçti diye belirtilerin nelerdi
Nisanurr Sdyrn 3430 gr doğdu canım, suyumu da sancim hızlansın diye öncesinden patlattılar şu patladıktan sonra zaten sancılar da başlıyor
Yoncagul Nisanurr ayy canımm yaa Tebrik ederimm çooookk . ne güzel yemin ederim hemen dokuz ay olsun istıyorum . .
Nisanurr Yoncagul oyy canım benim çok sağol, insAllah 9 ay sonra seninde en güzeliyle okuruz hikayeni 🙏💕
Nisanurr Papatyasever canım kendini çok kasmışsındır o yüzden canım yanmıştır evet can yakıyor zaten ama dayanılmayacak kadar değil sıkmişşindir kendini
mom02636 Nisanurr hayırlı olsun gözün aydın canım benim hayırlı evlat olur insallah 2 çocuklu maraton başladı darısı bana insallah 32+3 haftalık olduk bizde zaman çabuk geçiyor vallahi🥰
Sdyrn Nisanurr maşallah iyi doğmuş canım ultrasonla uyumlu doğdu mu peki kilosu benim ki 36 haftada 2800 demişti 37 olacaz bir saat sonra inşallah kilo almıştır biraz
Gungu_gunayy Nisanurr sağlıkla büyütün inşaAllâh paşanızı hayırlı evlat olsun size instagram hesabınız varmı bebeyi görebilmek için 👏🏻🐣🥰