Pembepanter Kızlar yarın hastanede yaptıracağım şeker yüklemesini Sağlık ocağında yaptıranlar glikozu kendi alıp gidiyor ya Hastanede de öyle mi oluyor Kendim alıp mı gideceğim Sormayı unuttum doktora🙈🌸
Pembepanter Yusbur hmm.. o zaman almadan gideyim😊 Hastane de öyle bi yerde ki etrafında eczane yok. Eczaneler Uzak biraz 😂
Pembepanter nurcakir58 doktor 50lik glikoz yapalım Perşembe aç karna erkenden gel dedi sadece. Ben de sormayı akıl etmedim hiç 🙄🌸
Pembepanter nurcakir58 Yanımda gelecek kimsem yok malesef mecbur tek gideceğim🌸 çok mu köyü oluyorsun içince
Manok Ozel hastahaneye gidiyorsanız almanıza gerek yok. Ama devlet hastahanesi ise once telefonla bilgi alin ve ole gidin. Ben dun ozelde yaptirdim 😊
Sevdaninmucizesi Pembepanter ben özel de yaptırdım kendi doktorumun olduğu yerde glikoz kendileri verdiler ve gece 12den sonra birşey yeme içme öyle git cnm bana öyle söylemişlerdi 3 kere 1 er saat arayla kan verdim çok şükür birşey çıkmadı
Bahadir Pembepanter ben yarin yaptiricam devlet hastanesinde bendende ezcaneden almami soylediler canim 75 alicam bende
Pembepanter Bahadir hmm. Alıp gitmek lazım o zaman. Sabah 8 de gel dedi bana eczaneler kaçta açılıyor ki biliyor Musun canım🌸🌸