Kubrakocerrrr Kızlar Merhaba bugün iğnenin 7. günü bu sabah 7 den beri aşırı göğüs hassasiyetim var hala iğne etkisi midir erken gebelik testini ne zamn yapmalıyım sizce
Guul Kubrakocerrrr 10 gun sonra gecer diyorlar. Ben mesela bugun 12.gunumdu test yaptim hatta erken gebelik testiydi negativ cikti.. Ya erken yaptim yada hamile degilim.
Aynur63 Kubrakocerrrr genelde 14 -15 gün sonunda ya adet olunur yada hamilelik olur tabi bu iğne kist yapabiliyor kist olduğundada adeti geciktirebiliyor 15. Gün test yapman en sağlıklısı inş faydasını görürsün😊
Elifffcik67 Kubrakocerrrr ben 13. Gün yapmıştım çok silik çıkmıştı iğne etkisi sanmıştım yine 15. Gün yaptığım teste inandım.. yani şimdi yapsan pozitif çıksa yine emin olamayacaksın o yüzden sabret bence
ecemtmr Kubrakocerrrr canım selam benımde ıgneden sonra 15.günüm 12.gunde test yaptım negatıf cıktı iğne etkısı kalsa sılıkte olsa cıkardı bende adetımı beklıyorum sımdı nasıp bakalım bugun olmam lazım olmazsam cuma falan kan verırım dırekt dıye dusunuyorum hayırlısı olsun hakkımızda :)
Kubrakocerrrr Guul Acaba adet gününü mü beklesek daha bir hafta benim gerçi ben haftaya da doktor kontrolüne gitcem kanda çıkar inşallah
Guul Kubrakocerrrr bilmiyorumki canim bende. Doktorum bana igneden 14 gun sonra test yap dedi. Ben dayanamadim 2 gun erken yapmis oldum. 2 gun sonra tekrarliyim diyorum cok kafam karisik 🥺 bu ay 2.denemem insallah vardir. Sabahtan beri girip okumadigim forum kalmadi 😖
Kubrakocerrrr Guul Bana da iki hafta sonra gel demişti belki geç döllenme oluyordur canım benim ilki öyle olmuştu ama düşükle sonuçlandı maalesef bir kaç gün daha bekleyip kan ver istersen testlerde her zaman doğru çıkmıyor
Kubrakocerrrr Guul Aynen öyle yap her ay umutlanıp beklemekte çok zor gerçekten en kısa zamanda Rabbim bize de nasip eder inşallah 🙏🏼
nagehann Bende 26 şubatta çatlatma iğnesi yaptırmıştım, son adetim 7şubattı yumurtlama geç olmuştu beş gün sonra kan testinde pozitif çıktı ama doktor iğne etkisi demişti, iki gün tekrar kan testinde düşmüştü değer hamile değil işim dedim ana 7martta regl olmayınca test pozitif çıktı, şuan 12 haftalık hamileyim. Regl zamanını bekle doğru sonuç için.
Elifffcik67 Kubrakocerrrr evet 15. Gün de pozitif çıkınca inandım 😁 7. Aydayız şimdi darısı başına inşallah
nagehann Kubrakocerrrr reglm 7martta olacaktı ama olmagınca yine hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmadım dört gün bekledim baktım hala yok test yapınca değer 272 çıktı, iki hafta sonrada keseyi gördük.
Kubrakocerrrr ecemtmr Umarım güzel sonuçlar alırız benim de haftaya doktor kontrolüm var inşalalh sonuç pozitif olur😍
Guul ecemtmr bugunde ben 12.gunumde test yaptim negatif cikti yani sanirim ayni durumdayiz.. Cok merak ediyorum haber verirmisin sonucu lutfen 😘
nagehann Kubrakocerrrr inşallah rabbim isteyen herkese bebk sahibi olmayı nasip etsin, darısı başınıza