Annemmm2 Dilaraatac Ya cevabını daha yeni okudum 😍 Peki suan hamilemisinz hangi postta öyle kahve leke acmıstınız. Hayırlısı olsun hakkımızda balım ❤️
Dilaraatac Annemmm2 inşallah bebeim amiiiin kan mı leke mi başlıklıydı çok korkuyorum umarım herşey yolundadır
Sevdaninmucizesi Dilaraatac ayy ne güzel hayırlı olsun canım benim kan testi de yaptır iyice emin ol için rahat etsin sağlıkla gelsin ins
Dilaraatac Sevdaninmucizesi Sevdaninmucizesi amiiiiinn kuzum kan testi yaptırmıştım çift çizgiyi görünce 71çıktı.4 gündür yaptırmıyorum kan testi reglimin de gecikmesini bekledim yarın yaptırıp doktora gidicem.regl olsaydım yine hayal kırıklığı bana kalsa 1hafta daha beklicem😔
Sevdaninmucizesi Dilaraatac 71 çıktıysa gebelik var kuzum çok şükür yine ölçtür beta zamanla artması lazım ancak öyle anlarsın sağlıklı gebelik olup olmadığını
Fatmaklc66 Dilaraatac regl sancıların devam eder canım korkma hamılesın hic bisey olmaz allahın ıznıyle
Ozlemzeynep Tugce1803 ve gecikti sabah adetimin 2.Günü ilk günü yaptım negatifti şimdi beklemedeyiiiim adetimi inşallah gelmez ve hamileyimdiiiir🙏🏻
Tugce1803 Ozlemzeynep inşallah canım erken gebelik testi yapabilirsin o kesin sonuç ben gecikince erken test yapmıştım duam seninle güzel haberlerle dön inşallah
Tugce1803 Ozlemzeynep kuzum yani eğer yıkılırım negatif olur dersen evde erken gebelik yap eğer çıkarsa öyle hastaneye git derim çünkü hastanede öğrenmek biraz tuhaf buruk Bi acı veriyor bana
Ozlemzeynep Tugce1803 bana da veriyo maalesef 😔 ama beklemek en güzeli aslında da işte biz yapamıyoruz
Tugce1803 Ozlemzeynep o zaman en iyisi test alıp yapmak canım benim testte negatif çıktı öyle de oldu halbuki adetim gecikmişti ilk kez ama nasip değilmiş önümüzdeki aylara inşallah