SevgiSungur 20 lik dişimi çektirdim ama çok kötüyüm çekerken çok rahat ama çektikden sonra kanı durdurmak çok kötü ağrısı dayanılmaz hamilelikte çekilmez bu dert tabi çektirmesem de ayrı dert Allah kimseye yaşatmasın hamilelikte
Gizemhakan SevgiSungur Amin canım geçmiş olsun çok. Benimde tek korkum hamilelikte dis ağrısı bitirmek üzereyim hamileligi ama son anda çekicem gibi dış ağrısı bakalim 🙈
Melegimveben SevgiSungur geçmiş olsun canım ben hamilelik öncesinde çektirmiştim çok kötü gerçekten dayanılamayacak bir acı ama kurtuldum çok rahatım şuan 🤗
SibelAlp7 SevgiSungur 20lik diş ağrısı berbat bir şey bir de hamileyken hiç çekilmez o ağrı.Çok geçmiş olsun
Nurten SevgiSungur ben hamile kalmadan önce çektirmiştim 1 hafta ağzım dikişle dolaştım şişmesi ve ağrısı çok kötü dikişler alınana kadar sıvı gıdalarla karnımı doyuruyodum geçmiş olsun inşallah ağrı çok sürmez 🙏🏼
SevgiSungur Gizemhakan artık sen çektirmezsin olsa da canım zaten ama olmasın gerçekten çok zor çektirsende zor çektirsende .insan hamile olunca illa tedirgin oluyo 😏
SevgiSungur Melegimveben kanı durdurmak mesele ağrı hala devam ediyor birde dikiş attı daha beter ağrıyo sıvı besleniyorum 1 hafta sonra gömülcem yemeklere🤣
Melegimveben SevgiSungur tükürme kanı yut tükürürsen daha çok acır evet 1 hafta çorba ile beslenmiştim😭 dikiş acıtmıyo ya 😂 bendede vardı hatta kendi kendine çıkıyo dikiş farkına bile varmadan yutuyosun😂😂😂
SevgiSungur SibelAlp7 sağol canım insan tedirgin oluyo bebeğime bişey olmasında varsın çekeyim elbet geçecek
SevgiSungur Melegimveben ilk korkuyordum tükürüyordum birde çalkalıyordum mafoldum.şimdi kan durdu gibi yutkunuyorum artık ağrım var.kaç gün sıvıyla beslenicem ya haftaya alıncak dikişler
Tbrk SevgiSungur adrenalinsiz igne cok kanama yapiyor. Bndede aynisi oldu. Tampon yapiyorsan sk sk degistirme uzun sure tut. Degistirdikce kaniyor. Saatlerce kanamisti😥 gece yutkunamamistim uyuyamamistim. Ama allahtan hic agri yapmadi. Yarin biseyin kalmaz seninde
SevgiSungur Tbrk hamileyken mi çektirdin sende canım .doktorum çektir demişti ama insan korkuyor yine de
Melegimveben SevgiSungur 1 hafta bile sürmez iyileşir ilk 3-4 gün baya sıkıntılı olur canım hayır hamile kalmadan 3-4 ay önce çektirmiştim 4 tane vardı bi hafta 2 tane çektirdim sonra onlar iyileşti 1 ay sonrada 2 daha çektirdim benimkide gömülüydü kesipte almışlardı 😭 ama emin ol acısını bile unutuyorsun 1 haftaya bişeyin kalmaz orada bi oyuk oluşur oda ağrı yapmaz zaten 1 ay içinde kapanıyo o oyukluk
Melegimveben SevgiSungur bu arada hamileyken normal diş çekimi bile yasak canım sen neden çektirdin ki doktoruna sordun mu izin verdi mi hamilelere diş konusunda hiç bir işlem yapılamaz çünkü
Tbrk SevgiSungur evet hamileyken cektirdim, korkma cnm birsey olmuyor. Bebis ac kalmasin yanliz. Yogurt puding sut corba gbu seyler ye. Pipet kullanma yanliz
Tbrk SevgiSungur cunku 2,3 gun agzinda yemek ceviremicen😀 doymuyordum aglicaktim acliktan. yarin tuzlu gargara yapmaya basla cnm. Ne demek gecmis olsun