Hafsamm Esrayusuf İlişkiden hemen sora Nie çişimiz geliyo aceba 🥺 bide hemen yapmayın diyorlar ya çişi aceba neden
Esrayusuf Hafsamm valla dayanamıyorum yarım saat sabır ettim ondan sonra aman nasip dedim Zaten 20-30 dk uzanman yeterliymiş iki saat olmadanda duşa girdim
Hafsamm Esrayusuf aynen yeter canım valla benim de geliyo hep bir süre sora dayanamıyor insan illaki ihtiyaç yapıcaz🤷🏻♀️😊
Esrayusuf Hafsamm öyle nasipte varsa olur millete baksana korunduğu halde kalıyor nasip işi biz tedbir alıyoruz tevekkül Allah'a kalmış
Hafsamm Esrayusuf karnım ağırıyor niyeyse 🥺 göbek deliğinin üstü mide mi oluyordu midem mi ağırıyor yoksa 😂
Esrayusuf Hafsamm kız dur daha bismillah hemen bebek olmaZ 😂 Öyle yapma bak kendine zarar veriyorsun stres yapıyorsun oluruna bırak bolca dua et
Esrayusuf Hafsamm dur kız bekle iki dk yapıyorum abdest için wc ye gidecektim Zaten 😂 Bu arada ben ovulasyondan bahsediyorum
Esrayusuf Hafsamm ya sana demiştim dün yaptığın Yen'i Yen'i yarın patlar dedim o zaman bu akşam kesin değerlendir yarın veya bu gece yumurtan çatlar Zaten akşam şiddetli kasık ağrın olur
Esrayusuf Hafsamm bak lh falan yazmıyor bozuk test https://hizliresim.com/Baq8mG Diğer çizgi çok silik çıktı dikkatli bak görürsün 😂
Hafsamm Esrayusuf ya ben demiştim ya takvime göre bu gün yumurtlama gününü gösteriyor die doğru çıktı 🥳