Melikesultan RabiaMm balık ceviz fındık badem muz ıspanak ben hep bunları yiyorum 17 haftalıkken gittim dr.a 234 gr dı dr önde dedi
Pinpin RabiaMm bence en önemlisi düzenli beslenmek diye düşünüyorum ben gebelik şekerim var muz kaşar vs yiyemiyorum ama düzenli beslendiğim için bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor canım önemli olan 3 ana öğün 3 ara öğün beslenmek bence :)
Aysegolcuk RabiaMm muz, kaşar peyniri, badem, fındık, ceviz, ıspanak, günde 3 bardak süt, mercimek, yoğurt, süt ürünleri, balık, kepek ekmeği, ay çiçek çekirdeği
senasln RabiaMm bebeğimin herşeyi 24. Haftaya kadar uyumluydu. 24. Haftadan sonra bi ay deli gibi canım şehriyeli bulgur pilavı çekiyordu. O günden sonra kiloda hep önden gitmeye başladı 😁
RabiaMm Pinpin doğrudur canım da benimki de uyumlu çok şükür ama yine de bilgi sahibi olayım diye soruyorum🌸
Cankusssssss bir de günde bir sade maden suyu içmek çok iyi bebeğe de yarıyor diye duymuştum içiyorum bende dr söyledi.
RabiaMm Cankusssssss ben de maden suyunun bebeğe faydalı olduğunu duymuştum aklımda bulunsun o halde , teşekkür ederim ☺️
Nafiye Ben ekmegi kestim hep yemek ağırlıkta gittim mercimek bol tükettim benim bebiş kilolu maşşaklah şimdi de nasıl doguracam diyorum 😂
Omrnhatunu Muzda yiyorum sütte içiyorum düzenlide beslenmeye çalışıyorm ama bebeğim sanki hep aynı neden böyle anlamıyorm
Omrnhatunu RabiaMm sormadım canm 25haftalık dedi gelişimi iyimi dedm 25haftalık işte sen kaç haftalık biliyorsn dedi bende 25dedm 690gram
RabiaMm Omrnhatunu valla son 1 ay önce gitmiştim doktorum iyi demişti şuan 20 haftamı doldurdum Pazartesi randevuya gitcem bakalım hayırlısı