Deletedmom0312 Merhaba arkadaşlar. Beklenen adet tarihinin üstüne 6 gün geçti fakat testlerde negatif. Buna benzer durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler var mı?
bebekteyaparimkariyerde Deletedmom0312 çok var kafaya takma varsa bişey çıkar geç döllenme olma olasılığıda var.
EsraSyhn Deletedmom0312 İstisnalar belki olabilir ama negatifse yoktur canım. Ben geç yumurtladığım halde adetim 1 gün geçmişti beta değerim 4915 di. İnşallah kısa zamanda olur 😊
Tubanur1234 Deletedmom0312 5 yada 6 gün gecikmisti cok silik bi sekilde cikti gebelik 3 gün snrada kan tahlili yaptrdm canm 2 3 gun dha bekle istersn testi tekrarla
Zeynpaysimannesi Deletedmom0312 çok yaptım kan testi de yaptım hep negatif çıktı artık son doktora gidip adet söktürücü kullanacaktım doktor tekrar test yaptı o zaman pozitif çıkmıştı ve çok şaşırmıştım 😊
bebekteyaparimkariyerde Ggizemsnl seninki farklı canım onu karıştırma sende yumurtlama zamanı beklenenden erken olmuş belliki yoksa dört gün önce okadar yüksek normal bir durum değil.ben rengi günümde tesadüf eseri kan verdim 112çıktıda tesadüfen öğrendim hamile olduğumu.
Ggizemsnl bebekteyaparimkariyerde kişiden kişiye değişiyormuş canım bu değerler önemli olan iki katına çıkmasıymış. Bana doktorum öyle söylemişti
Tugce1803 EsraSyhn siz geç yumurtlamışsınız ama erken döllenmiş o yüzden negatife negatif olmayabilir
Ndd Deletedmom0312 benımde 11 12 gün geçıkmıstı Yurt dısındaydım dıjıtal idrar testi aldım kaç haftalık oldugu yazıyo. Sabah ilk ıdrarımla yaptım direk cıktı haftasına kadar
bebekteyaparimkariyerde Ggizemsnl peki bebek haftasına göre uyumlumu önden gidiyo gibi bişey söyledi mi.
Tugce1803 Deletedmom0312 bende burda bekliyim 3 gün gecikti testlerde bişi yok inşallah bizde hamileyizdir
Deletedmom0312 Tugce1803 Kan testi kaptırdınız mı? Benim bugün 7 gün oldu gecikme. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.