Sevinur Merhaba arkadaşlar perşembe günü sezaryan ile Doğum yaptım ve hala sütüm gelmedi sütümün gelmesi için ne yapabilirim
Esrahiramirac Sevinur süt arttırıcı çayda içebilirsin canım eczaneden TEM’in edebilirsin hemen doluyor göğüsler
OlgaArslan Sevinur canım bende sezaryen oldum 3 gün sonra gelmişti sütüm ama sürekli göğüslerime sıcak bez koydum ve sıcak süt içtim yudum yudum ve 3 gün sonra birden bire geldi
Mrtslmnurbstn Sevinur boza Koskanin sicak helvasi bunlar iyi gelio komposto surekli ic sivi tuket cay sicak ve sekerli bide ilac var bitkisel zade vital ısırgan tohumu yağı 90 tl Ben aldim kullan dim ve faydasini gordum bide morel canim
Busrahaktan Dereotu yiyebilirsin kuru inciri küçük küçük dogra akşamdan ısla daha sonra rondadan geçir sütle beraber daha sonra içebilirsin
LittleMan Bulgur pilavı, komposto yap iç ayva elma üzüm vs hangisi olursa kaynat iç. bol su iç yine . Yeşillik tüket bolca iyice yıkanmış
fnur Sevinur öncelikle stres yapma normal daha gelmemesi bende sezeryan oldum 3,gün gelmeye başladı dereotu tahun helvasi incir hurma ve bol su meyve suyu ic
Pinarlgn Sıcak duş al vesürekli göğsünü elinle sık masaj yaparak sütünü neyin getireceğini deneyerek öğreniyorsun mamipower maltana tarzı içecekler var onlardan tüketmeye çalış migrosta satılıyor
Birmelekanesii Pinarlgn Sonic doğru canım bende aldım randevu gideceğim zaman 20+2 oluyorum erken, mi sizce
Elifpoyraz Sıcak duşta göğüslerini ucu batmayan tarakla tarıyormuşsun uçlarına değdirmeden hafif masaj yapar gibi süt damarlarını tetiklermiş öyle duymuştum büyüklerimizden dene istersen umarım işe yarar 😊