Silver AyEr Ah ah o kadar muzdaribim ki bu konuda normaldede çok hassas diş yapım vardır şimdi hamilelikten dolayı dahada hassas oldu.Azı dişim apse yaptı diş doktorum kadın doğum doktorumla haberleşme yaparak harekete geçti.Kanal tedavisine başlandı ama doğum sonuna kadar devam edecek ayda gidip yormadan yavaş yavaş yapıyorlar.Şimdide ev taşınma yorgunluk stresten başka bi dişim apse yaptı iki gündür geceleri uyutmuyor.Bi fırsat bulupta gidemedim taşındık şimdide yerleşme yapıyorum.Karanfil koyabilirsin tuzlu karbonatli suyla çalkalama yapabilirsin ama geçici oluyor bunlar.
Uzay AyEr karanfil yagı bu konuda cok iyi bendede olmustu ama minik minif karanfil yagi surdum hem agrisini aliyor hem apseye iyi geliyor ama tabi kide doktora gorunun
nightimagine AyEr doğal yollar bi yere etkili , bende bi kaç ay doğal yollarla idare etmiştim ama sonra fayda etmemeye başladı
Bertevc Aynı sorun 2 hafta önce bende de oldu diş hekimine gittim apse tedavi edilmezse uzun vadede ilaçtan kat kat daha zararlı bebek için, antibiyotik ve minoset veriyor 1 haftaya hiçbirşeyin kalmıyor :)
Babymama Bertevc bnm 20lik diş çürümüş biraz çekilmesi lazmdı hamile oldğmu öğrennce çektrmedm naslsa ağrımıyo diye şmdi ağrı da başladı bi de sinirlern üzernden geçiyo ameliyt gbi kesip alcz demşti doktr nolck blmyrm😔
Bertevc Babymama benimde aynı sorun 20lik diş çekicez ilaçlar bitince dedi,3-6ay arası diş çekimi oluyormuş ama kadın Doğum doktorum istemedi çektirmedi, ilerleyen süreçte aynı sorunu yaşamaktan bende korkuyorum
nightimagine Babymama Aynı işlem bana uygulandı, ameliyatla yarıp aldılar 20lik dişimi, sonrasında antibiyotikte kullandım, insan çekiniyor kullanmaya ama doktorlar bile bile verdiğine göre güvenmekten başka seçenek kalmıyor 31. Haftamdı hamileliğimde üstelik
Cankusssssss kızlar eşim diş hekimi hamile de olsa mutlaka bir tedavi uygulanıyor hiç vakit kaybetmeden gidin derim
Babymama nightimagine ben şuan çk fena hastaym tek çarem antibiyotik ama vermediler bebeğe brşy olur diye şmdi dişim için neden byle brşy yapsnlr diye düşünüyo insan valla zor hamilelk😔
nightimagine Aslında enfeksiyon durumlarında hamilelerede antibiyotik veriyorlar, benim doktorumda bi sakınca görmedi.. kimse istemez kullanmayı ama diş ağrısıda pek dayanılacak bi ağrı değil... Allah yardımcınız olsun