Tugce1803 Kızlar adetim 2 gün gecikti demiştim konuştuğum arkadaşlar bilir beni gece fenalaştım şu an acildeyim panik atak geçirmişim beta hcg de bakıldı sonuç 0.150 😥Öteki aya kaldı umutlar..
Rabia2019 Tugce1803 canım hiç üzme kendini sen istediğin zaman değil rabbim verdiği zaman olacak inşallah♥️ Gönlünü ferah tut allah kimseye evlat hasreti çektirmesin
Tgbanne Tugce1803 benim 0.100 dü cnm , stres yapma , belki de gec döllenmedir , 1 hafta gecerse adet olmazsa git doktora 🙏🏻 Stres yapma Allahtan ümidini kesme 🙏🏻 Bol bol dua et 🙏🏻🥰 inşallah sende hamilesindir veya da olursun 🙏🏻
Denizgiller Hiç öyle düşünme canım benim adet 4 aralıktı 4 ocakta hcg 0 cıktı ya sabır dedim adet olmayı bekledim 18 ocağa kadar tık yok gittim hcg baktırdım 92 çıktı geç döllenme olabilir ya da strest olabilir akışına bırak her iki ihtimal için de üzülme çünkü ikisi de nasip
Tugce1803 Denizgiller Haklısın kuzum bakalım dediğin gibi nasip insan ilk kez gecikme yaşayınca hevesleniyo tabi😥
Bellacaio Tugce1803 canım belki geç yumurtlamadır bak bende bekliyorum gördüm diye belki sen 2. Yumurtlamayı farketmedin? Olamaz mı?
Tugce1803 Bellacaio yumurtlama takibi yapmadım bu ay canım 3 ay denedim 2 kere adetin 15.günü bir kere de 16.günü yumurtlama oldu ama bilmiyorum ben ilk kez gecikme yaşıyorum şaştım kaldım..
Bellacaio Tugce1803 biraz daha sabret bakalım. Galiba bende adet olucam azcık kahverengi akıntım geldi. Ama hep çok ağrım olur o yok 🤷🏻♀️
Bellacaio Tugce1803 hakkımızda hangisi hayırlusa canım o olsun, sonradan üzülmektense baştan olmasın diyorum hep🙏🏻🙏🏻
Tugce1803 MENUR hayırlısı tabi ki ama ilk kez gecikiyorum 1 gün olsa hadi olur dicem de 3 gün oldu bakalım..