sevil87 YouTube video izlerken sütğnüzü artırmak için makina öneriyor hiç düşünmemiştim açıkcası, alınmalı mı ne önerirsiniz, marka ne olmalı Manuel mi elektrikli mi
senasln sevil87 mantıken el masajıyla da süt kanallarının açılabileceğini düşünüyorum. Ben almadım makina. Maddi olarak külfetti şuan da. Durumun varsa maddi olarak seni etkilemeyecekse kullanışlı bence.
2kizannesi- sevil87 Duruma göre alırsın hemen alıp sonra hiç kullanmana bile gerek kalmayabilir. Sütün gelmez az olursa şayet o zaman aldırırsın iki dakka, bulunan bi şey sonuçta 🙂
Didemocak sevil87 ben çalışan bir anne olacağım için sağma makinesi alacağım sutumu sagip dolaba koyacağım evde olsaydım almazdim bebeğim zaten hep yanımda olurdu
Deletedmom10846 Didemocak bende işe başlayacağım için illa ki kullancam diye aldım şimdiden. Manuel lansinoh marka aldım
Didemocak Deletedmom10846 iyi yapmışsınız Allah nasip ederse bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirse eğer ki dışarı bile çıksam sagip köy dolaba kim bakiyorsa isitsin versin sen rahat rahat işlerini halledersin diye düşünüyorum şahsen öyle yapacağım 😁😁
Mrv93 Ben aldım çünkü gelemzse o çok yardımcı oluyormuş bir arkadaşımın sütü o sayede geldi.. Ha gelirsede sağmak yine çok iyiymiş daha fazla süt üretmesini sağlıyormuş. Hem fazla olanı sağıp dolaba atmak çok daha iyi ziyan olmasın en kıymetli şey anne sütü🌸
Deletedmom10846 Mrv93 aynen ne kadar çok sağarsan o kadar çok süt olurmuş araştırdığım kadarıyla. Fazlasını sağıp dolaba atmak lazım
SerminMutlu Ben almayacaktim aslinda dogumdan sonra calismayacagim diye ama butün cevrem al dedi sütün gelse de gelmezse de cok ise yariyormus ama ben manuel ucuz yollu birsey alacagim. Sonra bu ihtiyacimi gormezse lansinoh elektrikli olani alirim diyorum. Cünku pahali birsey alip hic kullanmamakta var ama çalışan bir anne olacaksiniz mutlaka alin bence 🙏