Dilaree Kızlar park besik arastiriyorum kanz ve kraft markalar kaliteli geldi ama kararsiz kaldim. Birde kizimiz olacak gozum hep pembelere gidiyor ama ilk bebegimiz sonrasini da dusunmek lazim 😊
Osse Dilaree biz e bebekten aldık canım joie marka bugün geldi eve kurduk çok güzel çok kaliteli. Normal fiyatı 1.200 ₺ydi geçen hafta indirimdeyken 699₺ye aldık ayrıca ana kucağı var sallanıyor istediğin yere de götürebiliyorsun mutfaktaysan mutfağa götür titreşimi müziği de var. Bir bak derim canım kesinlikle tavsiye ediyorum.
Homozigotmutant Dilaree 17 şubatta ebebekte baby mall indirime girecek biz o markadan alacağız çok güzel
Obsesifk Dilaree ben kraftın garden modelini aldım rengine light brown aldık kızda da erkektede kullanılır diye düşünüyorum ama zaten şuanki fikrim tek çocukta kalmak daha istemiyoruz indirimle 503tlye aldık normal fiyatı 700tl kurulumu kolay sallanabiliyor ve sağlam markalardan biri
Sabihay Osse joie nin rock park yatağı sanırım bahsettiği. Ben de o park yatağı takip ediyorum. Geçen ebebek teki indirimi malesef kaçırdım. Tek renk mi var acaba biliyor musunuz? Canlı olarak da görmedim bana instagramdan zahmet olmazsa atabilir misiniz?
Milimolo Osse bende aynı yataktan almayı düşünüyorum ürünün ışığı var yazıyor ben baktım baktım göremedim ışığı neresinde bu aletin😊 birde ayrıca dönence aldınız mı?
tugbamehmetbaki Dilaree valizi girecek olanların Annem ayarladı sadece Benim birkaç eksiğim var hatta ben valiz düzenleyici almıştım daha şık durdu
Burcu1626 Sabihay ben de o yatağı aldım hatta kurduk çok kaliteli ve portatif duruyor bu ay içerisinde tekrar indirime girecek e bebekte takip edin isterseniz internette hangi gün hangi marka indirime gireceği yazıyor oradan bakabilirsiniz
Sabihay Burcu1626 Evet ay sonuna doğru tekrar indirime girecek. Gece 12 de ınternette almayı düşünüyorum 😂 geçen indirimi kaçırdığım için baya üzülmüştüm. Canlı da göreyim diye mağazaya gittim ama malesef tükenmişti o sırada internet mağazasında da tükenmiş😑
Burcu1626 Joie marka excursion change rock park yatağı öneririm ben aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama kurduk kumaşı çok kaliteli oda oda gwzdürmesi kolay titreşimli müzikli harika bi yatak
Osse Sabihay internette stokta kalmıyor mağazadan almaya gittik fakat orda da yoktu ama sipariş edip getirttiler hemde çok kısa bir süre de kumaşı çok güzel Harika rengi de çok hoş
Osse melike25 henüz almadık onu en alt tabanı inince almayı düşünüyoruz ince olanlardan alıcaz Asma katı için
Ekksl Kızlar benim abim bu işi yapıyor. Ben de park yatak istedim, abim bana kesinlikle prego cosmos park yatak dedi ve onu aldı. Gercekten inanılmaz kaliteli ve görünüm olarak da çok şık. Bu aralar indirime girdi bir bakın derim
melike25 Kızlar e bebektr dediğiniz yatağı inceledim gerçekten çok şık ve kulllanışlı.fakat eşim park yatağa indirimde dahi olsa 700tl vermek istemiyor.Joie nin commuter change& snooze park yatağı var e bebekte.Şu an 529 tl indirimle daha da düşücektir.O da şık ve kullanışlı gibi rengi de gri.Fakat sallanma özelliği var mı kafama takıldı.Alıp kullananız var mı?memnun musunuz.Eğer sallanma özelliği yoksa kraft garden park yatak mı alsam diye düşünüyorum.O da indirime girecek bu hafta
cansuarslan melike25 merhaba bende o yatağı almayı düşünüyorum sallanma özelliği var sanırım içine nasıl yatak almamız gerekiyor ölçü olarak
melike25 cansuarslan 699 tl lik olanda sallanma özelliği var.529 tl olanda var mı o önemli.Sen yakından inceledin mi?.Ben e bebekte ürün özelliklerind baktığımda sallanma özelliğine dair bir şey göremedim.Varss model çok şık onu tercih edicem.Kraft 22 şubat perşembe chicco 23 şubat joie 25 şubat pazar indirime giriyor
Anne4 Park yatağa gerek var mı? Sadece anne yanı ve bebek odası takımı yetmez mi acababayanlar? 🤔 Çok önemliyse ben de alayım
BesteCanerKutluzolu Anne4 bence gerekli değil ben almadım oda takımı aldık bir de anne yanı beşiği var ama onu da en fazla 40 ı çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum. Odasına alışsın biran önce istiyorum.
Obsesifk Anne4 yoo ben mesela yerim olmadığı ve kolay taşınabildiği için park yatak tercih ettim çğnkü evim iki oda zaten tahta alsam sığdıramazdım senin ayrı odan varsa sana kalmış bişey zaten kaliteli bir park yatak normal tahta beşik fiyatına ama sonrada kullanabiliyorsun oyun parkı olarak