Busrapolat Kızlar 10+3 haftalık hamileyim şükür bi sıkıntım yok. Yanlız doktorum iki hafta sonra tarama testini söyledi ama ben yaptırmak istemedim her türlü kabulümdür dedim o zaman ense kalınlığını ölçelim dediler. Bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi? Yaptırmak gerekiyor mu ? Bu arada yaşım 24.
[silindi] Busrapolat zaten evlatlarımız her şekilde kabulümüzdür. Bu testler gebeliğin en sağlıklı şekilde ilerlemesi ve bundan sonraki gebeliklerin takibi için önemlidir.
Busrapolat [silindi] tabikide biliyorum ama bazen testler yanıltabiliyormuş birazcıkta korkum var sanırım o yüzden sormak istedim
[silindi] Busrapolat tabiki sor canım benim bende öyle afaki yazmak istedim doktorumun yanıtı bu şekildeydi benimde 🙏🏻🌸
Cansum06 Busrapolat yaptr ama snucu kafana takma dktrm istedgi icn yapcam bende snucu pek takmam herlde yanls oluoms grnelde
Berna3737 Ben yaptırmamıştm sadece ensar kalınlığına batrmştm bebeğim 17 haftalık kalbi durduğu için almak zorunda kaldılar tabiki hersekil kabulumz bnde böyle oldu diye sende olcak diye birşey yok ama bnce tedbir elde bulundurmak iyidir bitnm rabbim sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Busrapolat Berna3737 amin canım Allah sanada yardım etsin çok üzüldüm Allah kucağımızı boş bırakmasın 🙏
ozgurhayalim Ben 2liyi yaptırdım canım. Biraz zor bi gebelik geçiriyorum. 2 düşük, tiroid ameliyatı falan olmuştum. O yüzden yaptırdım .
Busrapolat Cgdem aynen canım bende o yüzden istemiyorum bazen düşünüyorum annelerimizin zamanında böyle şeyler yokmuş bazen sanki oluruna bırakmak lazım 😊
Busrapolat Cansum06 aynen bende işte çok duydum öyle söleyip sağlıklı doğan. olan hamileliğinize oluyo kötü geçiyor günleriniz belkide ondan istemiyorum
Seda05 Busrapolat benim 11 haftalıkken yaptı doktorum ultrasonla ense kalınlığına bakıyo bide kan veriyosun 2 tüp. Down sendromu zeka geriliği falan varmı ona bakıyolar. Ben yaptırdım. Çünkü insan endişeleniyo bebek ne durumda diye 😊
Busrapolat Seda05 ya aslında bende endiselendiğim icin yaptırmak istemiyorum heralde annelik korkusu 😊 ama daha tam karar veremedim ense kalınlığını ölçtürücem ama test için tam karar veremedim 😊