HaticeKbraimek Haftaya Yeni girdik karnımda çatlaklar başlamış çok erken değil mi o kadar da duşta nemlendirici,vazelin kullanıyordum fayda etmedi demek ki 😔 Önlemek için ne yapmam lazım??🙄
Osse HaticeKbraimek canım boşuna araştırma çatladıysan daha da devam eder engel olamayacaksın ne sürsen de aynı bende öyle oldum daha da çoğaldı maalesef ki genetik olunca oluyor
deryaersin HaticeKbraimek çatlak oluşmaya başladıysa yapılacak pek bişey kalmıyo ne yazık ki büyük ihtimal kullandığınız kremler yetersiz geldi doktorunuz herhangi bi çatlak kremi önermedi mi?
DidemYldrm HaticeKbraimek kakao yağ zeytin yağ tatlı badem yağ kullanıyorum ben her gün sürüyorum günde 1 kere göbeğim yavaş yavaş çıkmaya başladı şimdi günde 2 kere çatlak oluşmuyormuş onu kullanınca hiç doktor söyledi
Aysegull00 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bende çok güzel nemlendiriyo isterseniz o tarz bişey deneyin faydası olur mutlaka
HaticeKbraimek DidemYldrm üçünü karıştırıp mı sürüyorsunuz bir de markası falan var mı şimdi her yerde satılana da güven olmuyo
DidemYldrm HaticeKbraimek benim aktarım tanıdık o %100 bitkisel evet 3 karıştırıp sürüyorum ve çok iyi