Kubrabzkrt Kızlar doktorlar kilo önemli değil desede biz anneler çok takıyoruz sanırım☺️ 30 haftanın içindeyiz en son 28 haftayken doktora gittik 30 haftalık bebişler kaç kilo olması gerek☺️
zynp1512 Kubrabzkrt dün gittim bnde 30+2 di 1500 gr uyumlu dedi 1400 le 2000 gr arası oluyorlar bu haftada dedi
Kubrabzkrt ikibebeliana maşaAllah önden önden gidiyormuş 28. Haftada 1100 gram dır azmı acaba ne yemem lazım acaba ceviz falan çok yiyorum ama
NrglBayar Kubrabzkrt benim bebeğim de 28. haftaya kadar bi hafta geriden gidiyordu. Günde iki tane muz ve bolca kaşar yedim. Her gün bi avuç ceviz içi. Şimdi çok şükür haftasında kilosu. Tavsiye ederim
ikibebeliana Bebekten bebeğe değişir ve sizin bünyenizle alakalı da olabilir çok takmayın kilolu bebek sağlıklı bebek demek de değil 😊 ceviz muz kaşar peyniri gibi şeyler yedim çok da farklı bişey yapmadım 😊
Elmalikurabiye Muz muz muz. Bebege en cok yarayan besin. Direkt kilo aldiriyor. Cok kilolu demek saglikli demek degil tabi ki ama yiyin bol bol. Bende bu hafta gidicem en son 27 de gitmistim 1250 idi. 1700 2000 civari bekliyorum bakalim. Hep onden gidiyo zaten cok sukur
Kubrabzkrt Elmalikurabiye hep öyle olsun inşaAllah canım gebelik şekerim var diye yiyemiyorum ama deniycem ☺️