Srfn11 Elff111 Onlrinda belirli bir uyku zmnlri Oluyormus canim. Bnde korkuodum o donemlerde cnku ztn 25 ten snra hareketler baslio biliosun. Bazen azalma olabilior hareketlerinde
AselAlaraa Elff111 cnm hiç kafana takma inşAllah bişi olmaz bebişine bu hafslarda çok çok normlmiş bazn hissetmmk onlar içerde oynasa bile ufak harrktler yptkları zön biz hissedemeyebiliyrz
Sengulkrgz Elff111 27+0 dun fazla hareket etmedi bakalim bugun nasil olacak...Ama genelde benimki gece hareketlenmeye basladi sanirim kendine gore uyku duzeni olusturdu🤗
Srfn11 Elff111 uyuodur uzun sure uyku saati olan bebekler varmis herkesinki bir olmuor bitanem panik yapma hic
Eccess Selam. Bende aynı konuda post açtım bir saat önce bende 27. Haftadayım bugün hiç oynamadı kızım normalde çok hareketli az önce biraz hareket etti içim rahatladı yinede çok güçlü değilsi inşallah sizinkide oynar
AselAlaraa Elff111 endişelenmen çok norml canm sni anlıyrm Allaha emnt bebişlerimz. 🙏ama. Normlmiş ancak net 30 dan sonra endişenlnmemiz gerrkmiş. Arada bi çok hareketlii arada hissetmemrk düzene oturcak inşAllah baklm 🙏☺️
Minnakanne61 Elff111 canım bende 26 haftalığım 2 gün hiç oynamadı korktum acaba bişey mi var diye eşim korkma bişey olmaz uyuyodur uyandığında da sen fark etmiyorsun dedi. Sonra eşim karnımı sevdi biraz nazlattı sıpa vurmaya başladı ☺️ eşim seni sevmiyo beni bekliyo dedi ☺️☺️ canını sıkma yani bişey yoktur.