Pnrbtr Merhaba arkadaşlar. Var mı bu 2000de 1 görülen olayı yaşayan kaderdaşlarım. Neler yaptınız? Bebiş var mı? Yoksa bekleme sürecinde misiniz?
Eeeeeeee Geçmiş olsun 😞 boş gebelik yaşamıştım Ağustos’da allah hakkınızda hayırlısını versin mol gebeliği tam olarak bilmiyorum 🤷♀️
Pnrbtr 1 yıl dedi, başka bir doktor 6 ay dedi. Onlar da hep çelişti. Ben 8 ay sınra kaldım tekrar hamile ama o da kimyasal oldu. Sizin ne durumda kürtaj oldunuz mu
Sareeee Selm arkadaslar benim yengemde mol gebelik gecirdi birebir yasadigimiz ve gordugumuz icin icinizi rahatlatmak istedim su anda 3 cocugu var allah bagislasin 2 cocugundan 8 ay sonra tekrar hamile kaldi. Tabi hamile oldugunu dusunerek doktora kontrole gitmedi ilk 3 ay dr gittiginde ise bos gebelik oldugunu ve alinmasi gerektinigi soyledi.alindiktan sonra patoloji sonucunu bekledik 15 gun sonra cikto dr mol gebelik dedi. Kayseri fakultesinde rahmi kazinarak mol gebelik kalintilari temizlendi dr asla hamile kalma engelli olur yada mol tekrarlar dedi ama 8 ay sonra tekrar hamile kaldi masaallah bir kizi oldu .dr engelli olur demesine ragmen rabbim saglikli bir evlat nasip etti. Insaallah size umut olur sizde saglikli bir sekilde evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz hayirli zamanda.😊😊