Metehanliya Kordon dolanması sebebi ile yarın sezeryan ile doğum yapacağım. Allah bana ve bütün doğuma giriceklere yardım etsin🙏🏼
Oges Metehanliya kontrolde mi anladı doktor yoksa siz belli belirtiler üzerine mi gidip kontrol oldunuz hareketleri çok azaldı ya 33 haftalığız önceki gibi değil korkuyorum ben de
[silindi] Metehanliya canım kordon dolanması ultrasonda gözüküyor mu ? Kimisi ultrasondan anlaşılmaz diyor siz nasıl öğrendiniz . İnşallah doğumun güzel geçer🥰
Ncydmr Benim kızım 26 haftalık şu an bugün doktorum kordonunun boynuna dolanmış oldugunu söyledi ama benim ikinci doğumum ilkimde sezeryandı😐 Allah yardımcımız olsuun insallah saglicakla alın kucağınıza 🤲🏻🤲🏻
YsmnYsn Metehanliya benmkinde de kordon var ama normal doğum dedi. Sizin bebeğinizin hareketleri mi azaldı? Neden sezaryen?
Metehanliya YsmnYsn Benim doktorumda istersen bekleyebiliriz . Ama bebek çok haraketli beklediğin her an risk. Tekrar dolarsa oksijensiz kalabilir dedi. Tercihi bana bıraktı. Bu şekilde risk ile beklemek çokda mantıklı gelmiyor. Allahım korusun🤲🏻