Tudya Lhatice Bizede 15 haftalıkken erkek dedi doktorumuz ama çok uzun uğraşlar sonucunda.... Bakalım birdahaki kontrolde tekrar sorucam emin olmak için..
Fasulyeveannesiii Lhatice benimde kız 12. Haftadan beri belli bugün bağırsakda parlaklık gördü doktor moralim çok bozuk böyle bişey yaşayan test yaptıran var mı ????
GulsahMulayim Lhatice 19 haftalık olduk 00.00 itibari ile 🤗 oğluşum olacak benim de, küçük erkeğim 🙏 ama hareket hissetmiyorum daha yaaa. Siz hissettiniz mi.
MMinee LhaticeBenim 5 yaşında bir kızım var. Şimdi de 17+2 haftalık hamileyim. Oğlum olacakmış.😀 Erkek kardeşim olmadı kuzenlerim kızdı hep. Oğlum demek çok yabancı geliyor. erkek bebek duygusunu çevremde dahi tatmadım. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim😀
Lhatice Fasulyeveannesiii hiç duymadım canım ama inşallah iyi çıkar 😐 stres yapma iyi düşün iyi olsun
Eminehm Lhatice bir tane oğlum var 3 yaşında bunun kız olmasını çok istiyordum ama nasip böyleymiş sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor artık 😊
GulsahMulayim Tudya ilk canım, biraz da kilo var onunda etkisi var sanırım. 🤗 Hergün çikolata yiyorum belki hissederim diye ama Yok 😂
Golgmysm Merhaba hanımlar benimde oğluşum olucak Allah’ın izniyle 💙 19 haftalığım ilk gebeliğim olmasına rağmen 18 haftadan beri hareketlerini hissediyorum 🥰 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏼
Essenn Golgmysm bizde bugun 19 olduk kızımla bende 1 haftadır hissediyorum hareketlerini inanılmaz bir duygu 🤗😇
Golgmysm Essenn evet şahane bir duygu hamile kalmadan önce karnımda hissettiğimde korkarım ben diyordum ama öyle değilmiş Harika birşey sürekli elim karnımda 💙
Feyzaselh Bizde 19 haftalık olduk bi kızım var 1 yaşında Buda erkek olucak ultrasonda baya baya gösterdi ❤️