Yasemin6161 Devlet Hastanesi'nde kontrole sürekli bir doktora gidiyoruz ama doğum anında mesela akşamdan oldu yada geceden yine o hastaneye gitsek nöbetçi kadın doğum doktorumu doğum yaptırıyor yoksa biz kendi sürekli gittigimiz doktorumuzu cagirtabiliyormuyuz acaba ?
Ahad Yasemin6161 canım gidince bidahaki sefere sen sor ben sordum ebeler yaptırıyo acil önemli bişey olunca tabiki dr geliyomuş öyle dediler bana
Pamuk34 Yasemin6161 sezeryansa doktor rabdevu veriyor Zatn Normalse Sansina cnm devlettede ozeldede Ayni ek parayla Ozeli getirtebiliyosunuz o ayri😂
Yusbur Yasemin6161 ben doktorlar değilde ebeler doğuma girip doğum yaptırıyor diye biliyorum canım riskli bir durumda da ordaki nöbetçi doktor kimse o çağırılıyormuş sanırım
Yasemin6161 Berraaa18 cidden mi ya şuan gerçekten üzüldüm şahsında yoktur ama hayırlısı canım çok sağol
Yasemin6161 Ahad sordum da canım cevap vermedi yogunluktan benimde aklıma takilmisti çok sağol canım bilgilendirdigin için şansa kaldı işimiz malesef
Yasemin6161 Pamuk34 paranın acamayacagi kapı getirtemeyeceği doktor yoktur yani canım anladım hayırlısı o zaman 😂😂😂😘😘
Yasemin6161 Yusbur Ebe konusunu bilmiyordum valla canım ben doktor her şekilde giriyor sanıyordum doğuma ne yapacaz yine telaş endişe hayırlısını göstersin Allah bizlere 😘😘😘
hohomoromu Yasemin6161 İcapcı nöbetçi doktor kimse şansına artık o yaptırıyor canım 👍😊 benim ki plankı sezeryan oldugu halde kendı doktorum ameliyat günü verdiği halde işi çıktı gelmedi nöbet değiştirdiği doktor sezeryanı yaptı yapack bir şey olmuyor maalesef. 😒
Yasemin6161 hohomoromu aaa sizinki de gerçekten talihsizlik olmuş işte hangisine kafamizi takalım hamilelik ayrı doğum ayrı şimdi onuda dert eder dururum valla başka o hastanede düzgün doktorda yok şapkadan ne çıkarsa 🤔🤔🤔😘😘
Yusbur Yasemin6161 vallahi öyle canım yaa sağsalim kavuşsak bebeklerimize daha da bişey istemeyiz herhalde
Gulsahmustafa Yasemin6161 genelde doğumda ebe oluyor çok acil durumlarda çağırıyorlar bide sezaryana geliyor doktor
AselAlaraa Yasemin6161 bazı özellerde bile kendi drn gelmzkn devlette bu kesnlkle bi hayaldr🤣🤣. Cnm asla glmz nöbetçi dr u bırak ebe hemşireler yaptırıyo çogu devlet hastanesinde
Yasemin6161 AselAlaraa Ayyy canım ya işte sonrada endiselenme dert etme diyorlar valla zor doğum sancisina katlanirken o ara doktor telasinada girerim artık napalim 🤔🤔🐒😘