Anneyimmmmm Var mı gebelik okuluna gidip faydalı bilgiler öğrenen kızlar yazsın bizde faydalanalım azcık 😊
Yasemincifci Anneyimmmmm sanciyla nasil basa cikilor onu ogrendim kasilmam olunca derin derin nefes alip veriyorum ise yariyor egzersizler yapiyrum yuruyus yapiyorum yarim saat bir gun yuru bir gun dinlen beyaz ekmegi biraktim cunku ben baya kilo aliyodum tam bugday ekmegine gectim odaha cok doyurucu oluyor bunuda ebemz tavsiye etti dogumhaneyi cok merak edyrdum orayida gormus oldum dogum sirasindaki ebelerden korkuyordum cevredekilerin anlatmasindan o korkumuda yendim
zorkadin53 Anneyimmmmm 20. Haftadan önce sadece beslenme vs hakkında bilgi veriliyor ama 20. Haftadan sonra başlıyor asıl dersler bakım, banyo, emzirme,doğum sonrası korunma, Nefes egzersizleri, plates vs çok şey var tavsiye ederim
Yasemincifci Anneyimmmmm mesela dogumdan once goguse birsey surulmemesi vw sıkilmamasi gerektigini ogrendim sıķilirsa erken dogumu tetikliyormus . Dogum sirasinda nefes ve ikinma nasil olur onlari ogrendim
Rknvlkn Yasemincifci devlet hastanesinde mi oluyo bide kaçıncı haftadan sonra gidilebiliyor bi bilginiz var mı
derya14 Rknvlkn Haftanız önemli değil istediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Ben kontrollere gittiğimde denk geldikçe giriyordum devlet hastanesinde
DrElf Ben yarın 38 oluyorum ve ilk kez bugün gittim kesinlikle çok faydalı oluyor gitmenizi tavsiye ederim