Neseozkan Ayserdeem94 ben 31.4 de oldum dün gece yani erken doğum riskim var kasılmalarım vardı o yüzden oldum ama hiç acımadı korkulacak bişey değil merak etme
gayecee Ayserdeem94 cumartesi 37. Haftamda oldum abartıldığı gibi bir sıkıntı yokmuş hatta bu kadarmıydı dedim doktora
gayecee Ayserdeem94 dersin dersin canım ben çok stresli gittim okuduklarımdan ama hiç alakası. Yokmuş ilk gebeliğimi öğrendiğimde vajinal ultrason ile bakılmıştı onun gibi hatta ondan daha acısız
Ayserdeem94 gayecee vajınal ultrasyon banada bakıldı kanamam oldu ilk zamanlarda çünkü eğer öyleyse abartılcak bişey yokmus demekki canım sağol🤲🏻❤️
Duygu0655 Daha bu gün oldum 39.2yim hiç bişey yok merak etme Ya gittiğin yere göre bakmaları değişiyo aslında bide senin durumuna göre tabi
Greler2505 37. Haftamda oldum canımm hic korkulcak bisey yok. Acımıyor herkesin acısı kendıne ama asla anlatılanlar gibi bisey yok
glbngms 36 da oldum canım hiiç acı hissetmedim bile diyeblirim🤭😁 doktorum sürekli yönlendirdi nefes al ver diye ve sürekli konuştu acı hiiç hissetmedim evet bi his oluyo tuaf oluyosun ama acı değil bence 🙆♀️