Hacer67 Kızlar adet tarihime göre 35 haftalık ultrason cihazına göre 36 haftalık sezaryan olucam Mayıs dedi şimdi de Hazirana attı kafam çok karışık var mi başına gelen
Burcu3572 Hacer67 bende 35 haftalığım 1 hazirana verdi tarihi olabiliyor böyle durumlar ne kadar geç alınsa o kadar iyi niye şok oluyorsun 35 haftalık.isen nasıl 2 haftan kalıyor 😏 sezeryan bile olsa 38 bitimi olunca alıyorlar
Hacer67 Benim hesabıma göre 2 hafta var doktor 1 ay dedi şok oldum normal doğum yapmicam ki ben sezaryanim neden öyle dediki
Hacer67 Valla adet tarihini göre herhalde bi mayıs diyo bi haziran kafamı iyice karıştırdı bugün doktor kontrol e gittim dedim gün verecek herhalde bişey demedi ben sordum nezaman doğum hocam diye dha 1 ay var dedi
Yasemincifci Hacer67 tsm 35 misin bende 34 te gittim tahmini bir tarih verrmisiniz dedim 39-41 normal dogum baslangici dedi benim icin soylemedi heralde genelleme yapti aksam suyun gelse aksam dogurursun ama dogurma haftan degil dedi😅😅 benim doktorum bi alem😅😅
2cocuk2kopek Hacer67 Sezeryqn oldugunu unutmus olabilir mi zaten haziran olursa normal dogum haftasina gelmis olur canim. Onu bir hatirlat bir sonraki kontrolde
Duru42 Bende sezeryan olucam normal doğuma göre 6 haziran ama sezeryan oldugu için 29 mayısa gun verdi doktorum 35+5 im suan sizinki neden öle dedi ki anlamadım normal doğumu beklemiyorsanız 10 gun önce alınıyor
Hacer67 Valla nolcak bende bilmiyorum bekleyip görcem bakalım bende çok merakliyim zamanında sağlık La gelsin de haftalar ole de geçer böle de ama kızıma kavuşup kokusunu içime çekmek istiyorum artık onca haftaları devirdim son zamanlar geçmek bilmiyor artik🤗🤗
Hacer67 Burcu3572 benim erken doğum riski olduğundan ole dedi doktorum canım hep hastane de yattım daha yeni çıktım bide doktorum ole 36 37 haftalik da alırız demişti 4 saatte bir nidicart kullaniodum
Burcu3572 Hacer67 hııı o zaman bilemeyeceğim canım bekle gününe kadar zaten bebekler insanı parmaklarında oynatırlar sen uğraşırsın erken doğmasın diye günü gelir bu sefer kendisi doğmaz 😂 sağlıkla doğsun inşallah