Anneyimmmmm Hulyalp aman canım boşver ne camı senin ikizler çok tehlikeli boş ver kirli kalsın gerekirse bebişlerinden önemli değil 😊 yok canım ben 35 falan düşünüyorum ama dayanabilirsem. yoksa bu ay sonu bırakcam 😊
Hulyalp Anneyimmmmm hayirlisi canim. Ayakustuymus isin cok zor olur. Tamamen mi birakican izine mi ayrilican
Anneyimmmmm Hulyalp evet canım öyle ama mecburiyet işte. İzne ayrılcam o yüzden geç çıkıyorum doğumdan sonraya aktarıcam
Anneyimmmmm Uurbsra benim 27 de acayip hareketlenmeye başladı canım bende şaşırdım. çünkü benimki 18. haftada hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri çok hareketsiz Bi bebekti. ilk defa 2 haftadır çok hareket ediyor
Zelnuray Hulyalp bu zamana kadar gerçek sancı kasılma olsaydı doğururduk yani 😁😁 içerdekinide zor sertleşe sertleşe yer açmaya çalışıyor yavrum 😞
Hulyalp Zelnuray benimkiler yavrum yer paylasmak zorundalar. Bazen birbirlerinden rahatsiz oluyorlar tepinmeye basliyolar 😂 gecende biri hickiriyodu diheri rahatsiz oldu vurmaya basladi kardesine gecenin yarisi uykumdan olmustum
Mecvll Hulyalp valla canım iki haftamı bilmiyom ama doktor normal doğum dedi ben bu şikayetlerden dolayı sezeryan olacam dedim bu şikaytlerle 40 bulursam düşünemiyorum artuk🤦♀️
Hulyalp Mecvll aaa senin tek bebekse bence durabildigi kadar dursun canim. Ikiz sandim ben 34-36 ikizlerin dogum haftasi oluyor. Az daha dayanmaya calis annesi. Kucagina alinca insan herseyi unutuyor ne agri ne aci kaliyor.
Hulyalp BaharSefvan bende oglumda hic hissetmedim kasilma 37+5de suyum geldigi icin gitmistim hastaneye. Sanci nedir kasilma nedir hic bilmem🙈
Yasemineflin Hulyalp tabi bu süreçte sürekli doktor kontrolünde olmayı ihmal etmeyin bu hepimiz için geçerli 🤗evet dikkat etmek ve yorulmamak gerekiyor 🤗
Hulyalp Yasemineflin gecen persembeydi en son randevum doktorum 3.haftayi gecmesin gelmen 2 veya 3.haftada burda ol dedi. Yarin arayip ayin 22 veya 23une randevu alicam. 20 gunde gitmis olucam
Zelnuray Hulyalp yaaa 😍😍 sağlıklı olsunlarda uykusuz kal önemli dğeil 🙏🏻❤️❤️ İnşallahta sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız
Mecvll Hulyalp ikiz değil canım ama inş beni çok bekletmez kendi isteğiyle erken gelir sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi🤲🏻