Sırt üstü, yüzükoyun pozisyonlarda yatmamaya şimdiden dikkat et sol yada sağ tarafına doğru yatmayı tercih et. Cok fazla tatlı ve cok fazla tuzlu yeme yiyecekleri. Kararınca kullan. İyi pişmemiş etleri yeme . Lifli yiyecekler tüket. Bulgur baklagiller gbi . Taze meyveler tüket mutlaka gün içinde . Sebze yemekleri ye mutlaka . Badem ceviz fındık gün içinde tüket örneğin her birinden 5 er adet olabilir. Kafein içeren içeçekleri tüketmemeye bak. Yani mesela sabah kahvaltıda Çay içebilirsin ben içiyorm bir adet herhangı bi sorun olmaz. Gazlı içecekler içmemeye özen göster. Bazen ben cok arada canım cekınce iki üç yudumluk içiyorum sadece abartmadan. Su su ve su 😂Sütünü yoğurdunu peynirini yumurtanı gün içinde tüket. balık et tavuk eksik etme haftada iki kez kesin tüket herhangi birinden . Gün içersinde tüketilecekleri kendıne göre ayarla gün içine yay. Aç kalma . Çok aşırıda yüklenme kendine . Mide bulantısı olabilir. Az az her şeyden yemeye bak. Mide bulantın olursa tuzlu kraker sarı leblebi atıştırabilirsn. Doktorun verdiği bir hap varsa onlarıda kullan mutlaka. Ağır işler yapma bir yerlere uzanmaya çalışma . Dinlenirken ayak altına yastık koy uzan.