Benibirakma Bende bugün doktora gittim bebeğim baş aşağı dönmüş erken doğum riski var dedi çok korkuyorum banada dua edin 😭
Pamukgirl Benibirakma Allah acil şifa versin canım tez zamanda düzeltirsin inşallah 😕 kaç haftalıksın
Bgun Pamukgirl onu bilemicem canım kasılman mı oluyor acaba? Doktoruna aklına gelen herşeyi sor içini yiyip bitirmeden rahatlat kendini, ama risk var demediyse normal bir durum benimkide kaç kere döndü içini ferah tut 😊
Pamukgirl Bgun ya bu erken doğum belirtisini falan bilmiyorum 2 gündür geçmeyen çok az ağrım var karnımın altında hemen rahatsız edicek kadar değil ama korkutuyor işte 🤷♀️
Beyzatlss Pamukgirl kiz korkma ama dikkatli de ol allahın izniyle hic Bisey olmaz kıpır kıpır o şimdi heryere doner
KevserT Pamukgirl ben de 17. Haftadayım benimki de öyle ayaklarını dikmiş yukarı öyle rahat etmiş herhalde😂
Pamukgirl KevserT pozisyonunda sıkıntı yok karnımın altında ki sertliği sorun yapıyorum ne olabilir diye bu yüzden mi diye
Pamukgirl ozgeustun ahh 🤦♀️ haklısın ama çok evhamlıyım herşeyden korkuyorum bilmiyorum nasıl geçecek
Pamukgirl Yasemincifci baya temiz yemiş muane 45 dk sürüyor bunun 15 dakikası ultroson geri kalanı anıları 😂
Zmrtbdk Pamukgirl o şimdi durmadan pozisyon değiştirecek zaten canım.Kendisi küçük,yeri geniş.Gezer durur daha 😁 Son haftalar aldığı pozisyon önemli doğum açısından.O zamanlar çok kolay dönemiyorlar çünkü.