Elininanasi Busran selam.bende tutamadim malasef.Allah oruc tutanlarin oruclarini kabul etsin.bebeyimiz olur insallah tuta biliriz canim
Busran Ebruliiii bende dün tuttum ama akşam çok kötü oldum vücudum titremeye başladı yerden kalkamadım o yüzden tutamicam inşallah sonra kaza ederiz
Minik1anne Antalya da yaşıyorum tutmamama rağmen geçen gün hastaneye gittim bayiliyordum hüngür hüngür ağladım yere yıkıldım
Ebruliiii Busran ilerleyen zamanda bende öle oldum eşimde tutma istemiyorum çok kötü oluyon dedi.doktorada sordum tutmak istiyosan ara ara tut dedi ☺️ Galiba onları dinliycem
Minik1anne Busran hayır nedense bi anda gözümün onu karardı ter bosaldi ustumden yüzümün rengi değişti nefes alamadım elim ayağım titredi vücudum benden bağımsız düştüm yere tutamadım tanıyamadım kendimi geri de mecburen bi limonlu soda içtim kendime geldim
Yusufayten Busran ben iki gündür tutuyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ama etrafımdakiler beni aşırı korkutuyor senin yüzünden bebeğe birşey olur diyorlar kendimi suçlu hissediyorum
Busran Yusufayten bence tutabiliorsanir devam edin bebeğe bisy olsa zaten kendini belirler mide bulantıları dan falan Allah yardımcın olsun. Kaç haftaliksiniz tabi bazı kişilerde gelişmez diolar ama ben ona pek kulak asmiyorum
Rapunzel11 Busran birebir gördüğüm için yaZmak istedim komşumuz tüm orucu tuttu çocuk doğunca gelişimi çok ger kaldı ve 2 ay boyunca hastanede yattı . Vücüt susuz kalıyor omunda yemeğe ihtiyacı var sonradan tutulabilcek bişey eziyet diye düşünüyorum
Yusufayten Busran Allah razı olsun Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah 26 haftalığım sağ sağlim sonuna kadar tutmayı nasip eder Rabbim 🙏🥰
Ysmnkrcy Tutuyorum çok şükür gayet iyiyim bebegin hareketleri de maşallah çift kale mac var içerde sanki :)
Ozgeliz Busran bende tutamıyorum 1 yaşında oğlum var onu da emziriyorum üzerine de hamilelik kaza orucu yapaacam artık