Buukkeett 32 haftalik hamileyim ayaklarım da inanilmaz bi sislik oldu giderek sisiyo basına gelen var mı doktor önerisi var mi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuzz ??
ikinciprensimgeliyor Buukkeett Bende 32+2yim.ellerm inanilmaz sis ve uyusuk.magnezyum kullan canim.birde tuzu kes bol su.tansiyonunu olcturmeyi de unutma
nurcakir58 Buukkeett su iciceksin ödem topluyor ellerimde ayağımda sısdi ayakkabı zor giyiyorum saatim yuzugum olmuyor normal yani 35haftadayjm
GozdeCemre Buukkeett 37 numara giyiyordum 39 a çıktım 😂33 haftaya giriyorum ama felaket erkek ayak elinden beter
Buukkeett Bende yuzuk saat bisey takamiyorum artık ayakkabilarım iyice sıkmaya basladi cok zor yaa :(
Hulyalp Buukkeett bol su ic tuzu tamamen kes. ev hanimiysan her oturdugunda ayaklarinin altina 2 3 kirlent koy yuksege kaldir. Buna ragmen azalma olmazsa doktora gorun gebelik zehirlenmesinin en belirgin ozelligi sislik olusmasi vucutta ve yuksek tansiyon
Reykzy Kaçar kilo aldınız şimdi baktım fazla kilo alanlarda ödem çok olur diyo ayagıma ne ayakkabı ne terlik ne çorap gelmiyo deliricem